MIUI 12.5 Redmi Note 8 - Global Stabil V12.5.1.0 RCOMİXM İndirme Bağlantıları (Mi Pilot Değil)

Erkanyavuz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erkan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
Beyler v12.0.1.0'ı recovery dosyanını indirdim ama global rom aşağı düşürülemez hatası aldım. v12.0.2.0 ile v12.5.1.0 da ise global rom doğrulanamıyor hatası alıyorum. Nasıl yükleneceğini bilen var mı?

baydanis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bayram Ali
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
17
Beyler v12.0.1.0'ı recovery dosyanını indirdim ama global rom aşağı düşürülemez hatası aldım. v12.0.2.0 ile v12.5.1.0 da ise global rom doğrulanamıyor hatası alıyorum. Nasıl yükleneceğini bilen var mı?
Bende de aynı sizin gibi. Hata yazılımsal ama nasıl düzeltilir veya bunun farkında mıdırlar acaba?

bekobey

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bekir DOĞAN
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Okumuş Balıkçı
Konular
1
Bende de 12.0.2 hata veriyor.

Bende de aynı sizin gibi. Hata yazılımsal ama nasıl düzeltilir veya bunun farkında mıdırlar acaba?

Merhaba; android 11/ miui v12.0.2 den v12.5.1'e hata alınırsa bypass ile geçilebiliyor, ama bazı riskleri var her zamanki gibi,

, ben mi pilot olan v12.5.1'e böyle geçtim sadece pin kodu giriş hatası aldım, veri sıfırlama yapınca da düzeldi,

global stabil olunca yetki uyarısıda kalktı, debloter ile daha mükemmel oldu.

baydanis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bayram Ali
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
17
Merhaba; android 11/ miui v12.0.2 den v12.5.1'e hata alınırsa bypass ile geçilebiliyor, ama bazı riskleri var her zamanki gibi,

, ben mi pilot olan v12.5.1'e böyle geçtim sadece pin kodu giriş hatası aldım, veri sıfırlama yapınca da düzeldi,

global stabil olunca yetki uyarısıda kalktı, debloter ile daha mükemmel oldu.
Biz önce android 10/miui 12.0.6'dan android 11/miui 12.0.2'ye geçeceğiz ama onda bile hata oluyor. Üstelik bunların ikisi de stabil global rom. Niye geçiş olmuyor çözemedik. miui 12.5'a geçişe sonra bakacağız.

Mhsnmtn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mahsun
Cihazım
Redmi note 8
Konular
0
Ben orjinal cihaz kullanıyorum önceki sürümü 12.0.2 di. Bölgeyi hindistan yaptım (tamamen meraktan)12.5.1 sürümü geldi güncellemeyi yaptım şuan kullanıyorum. Ayarlarda global kararlı 12.5.1 RCOMIXM yazıyor

Mr.Mitch

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haydar
Cihazım
Redmi note 8
Meslek
Köle
Konular
46
Widevine l1 sertifikasını geri yükleyebiliyormuyuz ? Bazı arkadaşlar note9 icin geri yuklenebildiginden bahsetmiş note 8 de de geldi mi bu ?

Atacan28

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Atalay
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
29
Ben orjinal cihaz kullanıyorum önceki sürümü 12.0.2 di. Bölgeyi hindistan yaptım (tamamen meraktan)12.5.1 sürümü geldi güncellemeyi yaptım şuan kullanıyorum. Ayarlarda global kararlı 12.5.1 RCOMIXM yazıyor
O nasıl oluyor yahu 😄 bölge değişince miui güncellemesi gelmezki. Garip. Hemde hindistan yapıp global gelmiş

oktayman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
oktay
Cihazım
mi 4
Konular
5
Ne guzel 12.0.2 deydim telefon garantiye gidince tekrar 12.0.6 yüklemişler şimdi orada kaldım. Bölgeyi değiştirmeyi denedim bişey olmadı. Yukarıda videodaki gibi dosya ismini değiştirerek denedim bu seferde yeniden başlatınca %1 den sonra artıyor. Aynı paketi defalarca tekrar yükledim yine olmadı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merak ettiğim bişey var yukleyemeyen diğer arkadaşlar adguard gibi reklam engelleyicisi kullanıyor mu. Acaba onunla mi ilgili diye düşünmeye başladım

Son düzenleme:

baydanis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bayram Ali
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
17
Ne guzel 12.0.2 deydim telefon garantiye gidince tekrar 12.0.6 yüklemişler şimdi orada kaldım. Bölgeyi değiştirmeyi denedim bişey olmadı. Yukarıda videodaki gibi dosya ismini değiştirerek denedim bu seferde yeniden başlatınca %1 den sonra artıyor. Aynı paketi defalarca tekrar yükledim yine olmadı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merak ettiğim bişey var yukleyemeyen diğer arkadaşlar adguard gibi reklam engelleyicisi kullanıyor mu. Acaba onunla mi ilgili diye düşünmeye başladım
Reklam engelleyici falan yok. Reklam engelleyici tarayıcıda var ama onunla alakalı değil bu sorun.

Üst Alt