MIUI 12 Redmi Note 8 Global Kararlı V12.0.2.0.QCOMIXM İndirme Bağlantısı

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Hindistan modellerde Kasada CE yazmıyor bende CE yazıyor celiskili
Hayır yazar küresele satılan tüm modellerde CE olabiliyor
Çin üretimlerde yok onlarda CE yerine farklı bir sertifika alınıyor

Sewenone

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Meriç
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
0
Tam bir işkence bu model denemediğim sürümü kalmadı 12.0.2 vardı telefon açık arayan ulaşamadı diye mesaj geliyor boot kilidini açtım 11.0.11 versiyona düştüm gene aynı sorun kasmalar var sorun işlemciden sanırım tr garantili birde denemediğim yöntem kalmadı bazen herşey yolunda arıyorum karşı taraf ses cızırtılı diyor kapatıp tekrar arıyorum düzeliyor falan herşeyi farklı sorun anlamadım gitti Note 8 pro diğer telefonum hiç bir sorun yok sadece benmi yaşıyorum bu sorunları yokmu yaşayan hiç ??

Fire

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
38
Tam bir işkence bu model denemediğim sürümü kalmadı 12.0.2 vardı telefon açık arayan ulaşamadı diye mesaj geliyor boot kilidini açtım 11.0.11 versiyona düştüm gene aynı sorun kasmalar var sorun işlemciden sanırım tr garantili birde denemediğim yöntem kalmadı bazen herşey yolunda arıyorum karşı taraf ses cızırtılı diyor kapatıp tekrar arıyorum düzeliyor falan herşeyi farklı sorun anlamadım gitti Note 8 pro diğer telefonum hiç bir sorun yok sadece benmi yaşıyorum bu sorunları yokmu yaşayan hiç ??
Bu sorunlar ile bu telefonu kullandığım süre içinde hiçbirini yaşamadım desem yeridir kasma 0 bende ve 12 saat ekran süresi alıyorum

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Unioncore

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berk
Cihazım
Note 8
Konular
0
Android 10 ve miui 12 redmi note 8 için tam bir hayal kırıklığı. Zaten adam gibi miui 12 verememelerinin en büyük sebebi android 10 da miui 12 optimize olmuyor adam gibi redmi note 8 için. Android 11 testlerinin başlamasının en büyük nedenlerinden biri de bu, note 8 i android 10 a adapte edemediler. Şubat-mart arası android 11 miui 12.5 gelirse şaşırmayın redmi note 8 için. Bu arada 12.0.3.0 güncellemesi 14-25 aralık arası tüm miui 11 kullancıları mevcut olabirmiş şuanki duruma göre.

aliveli78

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
redmi note 8
Konular
8
Android 10 ve miui 12 redmi note 8 için tam bir hayal kırıklığı. Zaten adam gibi miui 12 verememelerinin en büyük sebebi android 10 da miui 12 optimize olmuyor adam gibi redmi note 8 için. Android 11 testlerinin başlamasının en büyük nedenlerinden biri de bu, note 8 i android 10 a adapte edemediler. Şubat-mart arası android 11 miui 12.5 gelirse şaşırmayın redmi note 8 için. Bu arada 12.0.3.0 güncellemesi 14-25 aralık arası tüm miui 11 kullancıları mevcut olabirmiş şuanki duruma göre.

düzelecekse eğer batarya pilin çabuk bitme sorunu 12.0.3 güncellemesi gelsin

android 11 mıuı 12.5 gelirse daha mı iyi olacak sizce

Unioncore

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berk
Cihazım
Note 8
Konular
0
düzelecekse eğer batarya pilin çabuk bitme sorunu 12.0.3 güncellemesi gelsin

android 11 mıuı 12.5 gelirse daha mı iyi olacak sizce
Miui 12 yi ve android 10 u lite şekilde verdiler bu cihaza. Cihazın performansı yerlerde sürünüyor. 12.0.3.0 ile en fazla pil durumunda düzelme olur onun dışında gene lite sürümü kullanırız. 12.5 ile miui 13 ün temelleri atılmaya başlanır anca android 11 ve miui 13 ile tam performans ve eksiksiz kullanırız cihazı ama bunların hepsinin gerçekleşmesi en az 2021 temmuz-ağustos. O zamana kadar miui 12.5 verip cihazı optimize etmeye calışırlar.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Android 11 stabile mümkün değil bu aylarda gelemez bunun adı üstünde stabil olduğu için testleri var ortada betası bile olmayan Android 11 2-3 ay içinde nasıl stabile gelebilir açıklayabilir misiniz ?
En erken tarih haziran-temmuz arası o da en erken muhtemelen geç tarihe sarkar

Üst Alt