MIUI 12 Redmi Note 8 Global Kararlı V12.0.2.0.QCOMIXM İndirme Bağlantısı

Unioncore

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berk
Cihazım
Note 8
Konular
0
Android 11 stabile mümkün değil bu aylarda gelemez bunun adı üstünde stabil olduğu için testleri var ortada betası bile olmayan Android 11 2-3 ay içinde nasıl stabile gelebilir açıklayabilir misiniz ?
En erken tarih haziran-temmuz arası o da en erken muhtemelen geç tarihe sarkar
mantıklı düşünürsek 2021 q4 den önce ne miui 13 ne android 11 gelmez bu cihaza ancak xiaomi redmi note 8 kullanıcılarını çok yordu. Şubat-martta android 10 alması gerekirken kasım ayında alabildi ve LİTE, sorunlu şekilde. Ben firmanın önceliğini redmi note 8 vereceğini ve hiç yoktansa 2021 q2 de android 11 i vereceğini düşünüyorum stabil şekilde.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
mantıklı düşünürsek 2021 q4 den önce ne miui 13 ne android 11 gelmez bu cihaza ancak xiaomi redmi note 8 kullanıcılarını çok yordu. Şubat-martta android 10 alması gerekirken kasım ayında alabildi ve LİTE, sorunlu şekilde. Ben firmanın önceliğini redmi note 8 vereceğini ve hiç yoktansa 2021 q2 de android 11 i vereceğini düşünüyorum stabil şekilde.
Öyle bir şey maalesef yok hocam
Internal betaya şuan
Mi9/lite/se redmi note 8 gibi modeller girdi ve bunlara da Android 11 derleniyor söylediğiniz ihtimal bile değil maalesef 2-3 ay içerisinde açık betaya 2021 orta-sonuna doğru stabile ulaşır ama o istenilen performans maalesef gelmeyecek.

Unioncore

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berk
Cihazım
Note 8
Konular
0
Öyle bir şey maalesef yok hocam
Internal betaya şuan
Mi9/lite/se redmi note 8 gibi modeller girdi ve bunlara da Android 11 derleniyor söylediğiniz ihtimal bile değil maalesef 2-3 ay içerisinde açık betaya 2021 orta-sonuna doğru stabile ulaşır ama o istenilen performans maalesef gelmeyecek.
android 10 ve miui 12 tam bir rezalet. bana adam gibi stabil bir android 11 ve miui 12.5 veya miui 13 versinler de süresinde değilim artık. Yakında tekrar Miui 11 e dönmeyi düşünüyorum.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
android 10 ve miui 12 tam bir rezalet. bana adam gibi stabil bir android 11 ve miui 12.5 veya miui 13 versinler de süresinde değilim artık. Yakında tekrar Miui 11 e dönmeyi düşünüyorum.
Hocam ne kadar çok ekmek o kadar çok köfte
Bunun açıklamasını defalarca kez yaptık
Miui 12 sistemi çok yoruyor bunu sadece önde çalışan 3-5 uygulama olarak düşünmeyin
Bir dünya sistem servis var
Bizde ise 4 gb ram ve zayıf çalışan bir işlemci
Miui'de de optimizasyon sorunu olduğu için o akıcılık gelmiyor
Bu cihaz için seçenekler belli
Tatmin etmiyorsa
Ya yeni cihaz,ya aosp ya da miui 10-11 kullanacaksınız olay bundan ibaret

Fire

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
38
Hocam ne kadar çok ekmek o kadar çok köfte
Bunun açıklamasını defalarca kez yaptık
Miui 12 sistemi çok yoruyor bunu sadece önde çalışan 3-5 uygulama olarak düşünmeyin
Bir dünya sistem servis var
Bizde ise 4 gb ram ve zayıf çalışan bir işlemci
Miui'de de optimizasyon sorunu olduğu için o akıcılık gelmiyor
Bu cihaz için seçenekler belli
Tatmin etmiyorsa
Ya yeni cihaz,ya aosp ya da miui 10-11 kullanacaksınız olay bundan ibaret
İşlemcinin nesi zayıf tam olarak hocam bence bunu işlemci ile alakası yok 665 ten bir tık daha düşük 660 redmi note 7 de bile bu miui 12 düzgün stabil çalışıyorsa bence bunun Xiaomi ekibi ile alakası var telefonla değil

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sewenone

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Meriç
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
0
Yavaşlık kasma hiçbirini sorun yapmıcam ama sürekli telefon açık olmasına rağmen arkada sms geliyor kişi sizi aradı ulaşamadı bakıyorum cidden arada ulaşıyor arada cihaz kapalı gibi programla log kaydı aldım ne zaman arada biri arasa hat komple gidiyor sim kart değiştirdim sim slot değiştirdim yazılım değiştirdim çözemiyorum hiç bir şekilde

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
İşlemcinin nesi zayıf tam olarak hocam bence bunu işlemci ile alakası yok 665 ten bir tık daha düşük 660 redmi note 7 de bile bu miui 12 düzgün stabil çalışıyorsa bence bunun Xiaomi ekibi ile alakası var telefonla değil

Note 7 stabil çalışıyor çünkü cpu hızları daha yüksek :)
en basit şekilde epeyde kıyaslasanız bile sd 660'ın 665'den daha iyi olduğunu görebilirsiniz işlemci giriş-orta seviye maalesef ve optimize değil

Fire

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
38
Note 7 stabil çalışıyor çünkü cpu hızları daha yüksek :)
en basit şekilde epeyde kıyaslasanız bile sd 660'ın 665'den daha iyi olduğunu görebilirsiniz işlemci giriş-orta seviye maalesef ve optimize değil
CPU hızı daha mı yüksek ? Sn 660 1.95 GHz 665 2.2 GHz ? Kendi sitesinde yazan yalan herhalde hadi sizin dediğiniz gibi olmuş olsun sn 690 2ghz hızında çalışıyor 660herhalde daha iyi

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
CPU hızı daha mı yüksek ? Sn 660 1.95 GHz 665 2.2 GHz ? Kendi sitesinde yazan yalan herhalde hadi sizin dediğiniz gibi olmuş olsun sn 690 2ghz hızında çalışıyor 660herhalde daha iyi

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Direk Xiaomi'de CEO iseniz bilemeyeceğim :)

Skasakci

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Musrafa
Cihazım
Redmi note 8
Meslek
Öğrenci
Konular
63
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Direk Xiaomi'de CEO iseniz bilemeyeceğim :)
Hocam dediğiniz doğru ama bir telefonu sadece işlemciyle karşılaştırmak bence iyi bir fikir değil note 8 in birçok özelikleri note 7 den iyi örneğin grafik işlemci si note 7 den iyi (note8 adreno 610 note 7 512 ) veya rn8 1 yılık rami kulaniyor rn7 ise 5 yılık

Üst Alt