MIUI 12 Redmi Note 8 Global Kararlı V12.0.2.0.QCOMIXM İndirme Bağlantısı

Skasakci

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Musrafa
Cihazım
Redmi note 8
Meslek
Öğrenci
Konular
63
Diyecek pek fazla şey yoktur, aşağıdaki sitesinde ne olduğu belli olmaktadır. :)
Şu "Compare related products." kısım yeterli olacaktır.

Diyecek pek fazla şey yoktur, aşağıdaki sitesinde ne olduğu belli olmaktadır. :)
Hocam iki telfon kulaniyorum note 9 s bide note 8 hangisi iyi derseniz note 8 derim note 9 s oyun için almıştım şimdi note 8 oyun için kulaniyorum note 8 için bu kadar önyargılı olmayın lütfen

Fire

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
38
Aynı sitedeki 700 ve 800 serisine de bakabilirsiniz ghz olarak 665 ile aynı olan işlemciler var 700 ve 800 serisinde bence de diyecek pek fazla şey yoktur bakmak yetiyor

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Skasakci

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Musrafa
Cihazım
Redmi note 8
Meslek
Öğrenci
Konular
63
Aynı sitedeki 700 ve 800 serisine de bakabilirsiniz ghz olarak 665 ile aynı olan işlemciler var 700 ve 800 serisinde bence de diyecek pek fazla şey yoktur bakmak yetiyor

Hocam kendinizi bu kadar kasmayın zaten insanlarin note 8 ırkçılığın hiç anlamıyorum

Mesut Aktaş

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1

Ben anlamadım cidden(Redmi Note 8 kullanıcısıyım bu arada), GHz değerine bakılarak bir kıyaslama yapıyorsunuz okuduğuma göre. O şekilde bir kıyaslama yapılmaz, o yüzden size bu son mesajım siz orta-üst segment diyebilirsiniz benim kullandığım cihaza. :)
Detaylara girmeden sadece işlemciden yola çıkarsak 700 serisinde en düşük Qualcomm® Kryo™ 360 CPU işlemcisi kullanılırken, sizin dediğiniz 665 ise Qualcomm® Kryo™ 260 CPU kullanmakta 600 serisinin en yüksek işlemcisi ise Qualcomm® Kryo™ 460 CPU. 500 serisi diyerek talihsizlik yaptığınız bir seri mevcut değil 400 serisi mevcut ve en yüksek ise Qualcomm® Kryo™ 240 CPU işlemcisi mevcut.

Skasakci

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Musrafa
Cihazım
Redmi note 8
Meslek
Öğrenci
Konular
63
Ben anlamadım cidden(Redmi Note 8 kullanıcısıyım bu arada), GHz değerine bakılarak bir kıyaslama yapıyorsunuz okuduğuma göre. O şekilde bir kıyaslama yapılmaz, o yüzden size bu son mesajım siz orta-üst segment diyebilirsiniz benim kullandığım cihaza. :)
Detaylara girmeden sadece işlemciden yola çıkarsak 700 serisinde en düşük Qualcomm® Kryo™ 360 CPU işlemcisi kullanılırken, sizin dediğiniz 665 ise Qualcomm® Kryo™ 260 CPU kullanmakta 600 serisinin en yüksek işlemcisi ise Qualcomm® Kryo™ 460 CPU. 500 serisi diyerek talihsizlik yaptığınız bir seri mevcut değil 400 serisi mevcut ve en yüksek ise Qualcomm® Kryo™ 240 CPU işlemcisi mevcy

Detaylara girmeden sadece işlemciden yola çıkarsak 700 serisinde en düşük Qualcomm® Kryo™ 360 CPU işlemcisi kullanılırken, sizin dediğiniz 665 ise Qualcomm® Kryo™ 260 CPU kullanmakta 600 serisinin en yüksek işlemcisi ise Qualcomm® Kryo™ 460 CPU. 500 serisi diyerek talihsizlik yaptığınız bir seri mevcut değil 400 serisi mevcut ve en yüksek ise Qualcomm® Kryo™ 240 CPU işlemcisi mevcut.
Aranızdaki tartışma çok boş bir tartışma onun için kendinizi bu kadar germeyin

_srdr28

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
Redmi not 8
Konular
0
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Global Kararlı V12.0.2.0.QCOMIXM

Güncelleme Yöntemleri

1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz.
2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip Twrp /Install menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz.
3) Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip Mi Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.Mi Flash ile Redmi Note 8'e rom yüklemek için Rehber - Redmi Note 8 Mi Flash ile Global Rom nasıl yüklenir ? bu konuya bakabilirsiniz.
MiFlash 2016.04.01.0 64Bit

OTA İndirme Bağlantısı ;
Eklenecektir
Recovery İndirme Bağlantısı ;
Fastboot İndirme Bağlantısı ;
Eklenecektir
NOT: Yapılan işlemlerde oluşabilecek herhangi bir problemde sorumluluk size aittir.Ben veya Miui Türkiye asla sorumlu tutulamaz.
Önemli
Bootloader kilidi kapalı, normalde Çin cihazı olup Global yazılımı yüklenmiş "kayıtlı" diye satılan cihazların MIUI 12 sonrasında çoğunda "System has been destroyed" olayı olmuş, bu doğru. Bu olay MIUI 10'dan MIUI 11'e geçerken de oldu bu cihazlarda.

Fakat garantili / Çin cihazı olup bootloader kilidi açık olan cihazlar / gerçekten Global olup bootloader kitli olan cihazlarda (kayıtlı diye satılan cihazların %99'u Çin cihazıdır) sorun yok.

Sizin elinizde de bu tür cihaz varsa bootloader kilidini açıp sonra MIUI 12 güncellemesini yapın.
Neden oldu

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-12-12-01-18-24-932_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2020-12-12-01-18-24-932_com.android.updater.jpg
    125,9 KB · Görüntüleme: 20
Üst Alt