- Adım
- Metin Çınar
- Cihazım
- Redmi Note 8
- Konular
- 131
Ne yaptım bilmiyorum ama sağolun hocamKral adamsınız
Ne yaptım bilmiyorum ama sağolun hocamKral adamsınız
Bu romu ilk defa kullanmıyorum hocam, önceki mesajlarım da stok kernel ve ryzen kernel ile aldığım ekran görüntüleri mevcut.. Arkadaş sorduğu için ekran görüntüsü alıp attım.. Sonuçta rom, kernel önemli eyvallah ama kullanım alışkanlığı herşeyi değiştirir, herhangi bir iddiam da yok açıkcası bu kadar ekran süresi alacağım diye%5 ' lik batarya kullanımı ile 1 saat ekran görüntüsü sizi aldıtmasın yalnız.
Nitekim 80 den sonra hızlı adım, 65 ten sonra koşar adım, 40 tan sonra koşarak bitiyor batarya ve 10-11 saat civarı bi süre ile bitiriyordu benim kullanımım ile 20.3.26
Siz dahil bir kaç arkadaşımızın mesajını görüp öyle tecrübe ettim zaten romu, cihazı ilk aldığım zaman bilmiyordum, sayenizde haberim oldu.. Sizler önermiştiniz zaten ama ne ilk kullandığım zaman ne de bugün dediğiniz gibi bir sorun yaşamadım, umarım yaşamamda..belli bir yüzdeden sonra hızlı bitmesi vb. Sorunlar olmadı bende.. Tekrar teşekkür ederim, Miroom 20.3.26 ile tanışmama vesile olduğunuz içinİddia değil hocam, finalde hayal kırıklığı yaşamayın diye deneyim aktarımı yaptım sadece...
Efsanelerden olduğunu belirtmiştim Miroom 20.3.26 nın.
Aosp roma geçtim
bunların hepsi sıkıntıdan hocamHayda..... O kadar konuştuk konuştuk yorumlarını okuduk. Pat! bin iisp rimi giçtim... oldu mu hocam şimdi. MIUI'ın kalbi kırık. Ben anlamaz...
Döneceğimiz bir miui mız var aosp ta bizim cihaz dinleniyor zaten rom ata ata cihaz bir gün error verecekMiui varken Aosp mu kullanılır? Kullanılır ama işte miui başka ya
Merdanstbdw