sdfusıdfnsıfncv hocam yaa siz hangi romdasınız şuan ?hocam taşı sıksanız suyu çıkarcanız
Miui 12 eu betadayım.Rezalet bir pil süresi öyle söyliyim.15 dakika kullandım %3 düştü.Tabi romu daha yeni kurduğumuz için oturması lazım.Gene eski hantallığına devam ah bu miui aospdan gerçekten bişeyler öğrenmesi lazım.Aosp aynı işlemcide döktürüyor bi miui yapamıyor şunu ya hayır miui arayüzünü seviyorum da kopmak istemiyorumsdfusıdfnsıfncv hocam yaa siz hangi romdasınız şuan ?
Hocam dediğiniz kadar var.Bl kilidi açmadan önce global miui 11 vardı daha sonra çatım miroom eu beta miui 11 leri denedim o sürümlerde bile aosp kadar çok seri değildi arada kasmalarr vardMiui 12 eu betadayım.Rezalet bir pil süresi öyle söyliyim.15 dakika kullandım %3 düştü.Tabi romu daha yeni kurduğumuz için oturması lazım.Gene eski hantallığına devam ah bu miui aospdan gerçekten bişeyler öğrenmesi lazım.Aosp aynı işlemcide döktürüyor bi miui yapamıyor şunu ya hayır miui arayüzünü seviyorum da kopmak istemiyorum
Tek sorunu Bluetooth açıkken telefon uyku moduna girmiyor. Bluetooth'u şu ana kadar neredeyse hiç kullanmadığım için sorun olmuyor ama Mi Band gibi cihazları kullananlar için sıkıntılı durum. Son çıkan birkaç AOSP romda bu sorun var. Bu roma özgü değil.Sıkıntısı var mı romun?
15 saat ekran süresi almamı sağlayacaksa sıkarım hocam, sorun değil.hocam taşı sıksanız suyu çıkarcanız
20.9.10 sürümünde pil iyi aslında hocam. Ama öncelikle pil kalibrasyonu yapmanız lazım. EU Beta konusunda sondan birkaç mesaj öncesinde galiba yazmıştım (ekran süresi paylaşımı konusunda da olabilir): Ampere ile cihazın pilinin gerçekten tam dolu olduğu zaman Easy Battery Calibration uygulamasıyla kalibrasyon yaparsanız piliniz daha iyi olur.Miui 12 eu betadayım.Rezalet bir pil süresi öyle söyliyim.15 dakika kullandım %3 düştü.Tabi romu daha yeni kurduğumuz için oturması lazım.Gene eski hantallığına devam ah bu miui aospdan gerçekten bişeyler öğrenmesi lazım.Aosp aynı işlemcide döktürüyor bi miui yapamıyor şunu ya hayır miui arayüzünü seviyorum da kopmak istemiyorum
Sabah kalktığınızda 4-5 % gidecektir ben kullanmıştım akıcılığı güzel ama pili miroom ile aynı. Miroomda da çok iyi bir pil süresi alırsınız. En az 2 hafta kullanmanız lazım sistem otursun şarj döngüsü olsun.Hocam dediğiniz kadar var.Bl kilidi açmadan önce global miui 11 vardı daha sonra çatım miroom eu beta miui 11 leri denedim o sürümlerde bile aosp kadar çok seri değildi arada kasmalarr vard
Şuan önerdiğiniz evodayımn gerçekten cihaz rahatladı ve aşırı seri pilide gerçekten iyi 30 dakika youtubeda bişeyler izledim %3 gitti normal tarayıcı da veya instagram da 10 dakikada 1 gidiyor cihaz boşta hiç şarj harcamıyor bakalım yarın sabah kalktığımda boşta şarj harcayacak mı ona bakıcam
Hocam dediğiniz romları kullandım evolution mi roomdan pil olarak biraz daha iyi.Üstüne akıcı bir sistemi var ayriyetten evolutionda hiçbir zaman sabah kalktığımda %1 bile gitmedi ilk defa sizden duydumSabah kalktığınızda 4-5 % gidecektir ben kullanmıştım akıcılığı güzel ama pili miroom ile aynı. Miroomda da çok iyi bir pil süresi alırsınız. En az 2 hafta kullanmanız lazım sistem otursun şarj döngüsü olsun.
hocam ben pil kalibrasyonu olarak sistemdeki pil istatistiklerini ve twrp advanced bölümünde battery bölümünü temizliyorumTek sorunu Bluetooth açıkken telefon uyku moduna girmiyor. Bluetooth'u şu ana kadar neredeyse hiç kullanmadığım için sorun olmuyor ama Mi Band gibi cihazları kullananlar için sıkıntılı durum. Son çıkan birkaç AOSP romda bu sorun var. Bu roma özgü değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
15 saat ekran süresi almamı sağlayacaksa sıkarım hocam, sorun değil.
20.9.10 sürümünde pil iyi aslında hocam. Ama öncelikle pil kalibrasyonu yapmanız lazım. EU Beta konusunda sondan birkaç mesaj öncesinde galiba yazmıştım (ekran süresi paylaşımı konusunda da olabilir): Ampere ile cihazın pilinin gerçekten tam dolu olduğu zaman Easy Battery Calibration uygulamasıyla kalibrasyon yaparsanız piliniz daha iyi olur.
hocam nasıl telefon çok seri değil mi ? şimdi eu betadayım valla ne aosp romun akıcılığı var ne de pil performansıTek sorunu Bluetooth açıkken telefon uyku moduna girmiyor. Bluetooth'u şu ana kadar neredeyse hiç kullanmadığım için sorun olmuyor ama Mi Band gibi cihazları kullananlar için sıkıntılı durum. Son çıkan birkaç AOSP romda bu sorun var. Bu roma özgü değil.
20.9.10 sürümünde pil iyi aslında hocam. Ama öncelikle pil kalibrasyonu yapmanız lazım. EU Beta konusunda sondan birkaç mesaj öncesinde galiba yazmıştım (ekran süresi paylaşımı konusunda da olabilir): Ampere ile cihazın pilinin gerçekten tam dolu olduğu zaman Easy Battery Calibration uygulamasıyla kalibrasyon yaparsanız piliniz daha iyi olur.
Valla hocam Aosp romların arayüzüne alışamadım gitti. Çok basit ve miui deki arayüz dolgunluğu yok malesef. Çok basite kaçıyor. Şahsen 2-3 saat ekran süresine kesinlikle değişemiyorum miui yi aosp ile. Kaldı ki 2 gün her türlü gidiyor miui nin tüm sürümleri bende. Üçüncü günün ortası da gün ortasına geliyor. Gündüzleri de şarjla uğraşamam, genellikle akşamları şarj ettiğimden. Onun için bana hiç çekici gelmedi aosp ler. Yine de kullanan arkadaşları tebrik ediyorum, benim için miui sigara gibi, bugün sigarayı bırakmayı denedim, 2 saat sonra yine başladım vesselamTek sorunu Bluetooth açıkken telefon uyku moduna girmiyor. Bluetooth'u şu ana kadar neredeyse hiç kullanmadığım için sorun olmuyor ama Mi Band gibi cihazları kullananlar için sıkıntılı durum. Son çıkan birkaç AOSP romda bu sorun var. Bu roma özgü değil.
İlk sizin kullandığınız şu evox 4.5 i kurdum tmm akıcı rom eriyor ama Pil konusunda miroom çok iyi. Aosp romlarda en sevmediğim bir uygulumayı açın sonra çıkın arka planı temizleyin o uygulama yine tamamen kapanmıyor. Miui de ise öyle değil. Aosp redmi note 5 cihazımda seviyordum Pixel caf romu kullandım hatta 3-4 ay rom değişmeden. Sonunda yine miui e dönüyoruz. Sizde yanlış hatırlamıyorsam miui 10 seviyordunuz.Hocam dediğiniz romları kullandım evolution mi roomdan pil olarak biraz daha iyi.Üstüne akıcı bir sistemi var ayriyetten evolutionda hiçbir zaman sabah kalktığımda %1 bile gitmedi ilk defa sizden duydum
hocam ben pil kalibrasyonu olarak sistemdeki pil istatistiklerini ve twrp advanced bölümünde battery bölümünü temizliyorum
hocam nasıl telefon çok seri değil mi ? şimdi eu betadayım valla ne aosp romun akıcılığı var ne de pil performansı
Ben bıraktım 6 ay oldu bazen çok fena sinirlendiğimde canım çekiyor ama 1-2 dk hevesValla hocam Aosp romların arayüzüne alışamadım gitti. Çok basit ve miui deki arayüz dolgunluğu yok malesef. Çok basite kaçıyor. Şahsen 2-3 saat ekran süresine kesinlikle değişemiyorum miui yi aosp ile. Kaldı ki 2 gün her türlü gidiyor miui nin tüm sürümleri bende. Üçüncü günün ortası da gün ortasına geliyor. Gündüzleri de şarjla uğraşamam, genellikle akşamları şarj ettiğimden. Onun için bana hiç çekici gelmedi aosp ler. Yine de kullanan arkadaşları tebrik ediyorum, benim için miui sigara gibi, bugün sigarayı bırakmayı denedim, 2 saat sonra yine başladım vesselam