- Adım
- İbrahimcan
- Cihazım
- REDMİ NOTE 8
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 63
Hocam alem adamsınız yaaKulaklarınız çınlayacak gibi hocam
Hocam alem adamsınız yaaKulaklarınız çınlayacak gibi hocam
Kurdunuz mu romu? Baktınız cihaz elinizde kalmadı, arkanızdan gelirim dermişim aynı modeli kullanıyoruz ya o bakımdanHocam alem adamsınız yaa
Ayn hocam siz büyü ihtimale port kurduğunuz için dir eu betadayım hocam çok güzel geldi bu gece 11.2 yi indirecem de geçermiyim ama ben varya ben pili iyi gitsin diye neler yapmış adamımKurdunuz mu romu? Baktınız cihaz elinizde kalmadı, arkanızdan gelirim dermişim aynı modeli kullanıyoruz ya o bakımdan
Neyse ben vazcaydımAyn hocam siz büyü ihtimale port kurduğunuz için dir eu betadayım hocam çok güzel geldi bu gece 11.2 yi indirecem de geçermiyim ama ben varya ben pili iyi gitsin diye neler yapmış adamım
en sonunda alacam birtane 3310 ohh misss bi takacam 2 ay devamNeyse ben vazcaydım
Hocalarıma ek olarak eu stabil 11.02 sürüm tavsiye ederim. android sistem şarj sömürmez pil kısmında en altlarda birde pili çok iyi gidiyor geceden sabaha yüzde bir bile harcamamış ben bunu yeni keşfettim tavsiye ederim
Çalışıyor hocam bendeSizde ultra geniş aci kamera çalışıyor mu kameraya girdiğimde 1x çalışıyor ama 0.6x e girdiğimde kameaya bağlanılamiyor hatası alıyorum
Chrome Youtube clash of clans Vpn Müzik görüntülü ve sesli görüşme vs vs cihaz hala ayaktahocam azıcık ganstar vegas oynasam ve geri kalanda normal kullanım chrome insta face tegram 3 4 şarj sonrası tahminen kaç ekran süresi almam gerekir
bende miui 12 yi bekliyorum stabil sever olarak ama ağaç olduk meyvelerimizi topladılar kaç mevsim değişti miui 12 gelmedibende söyliyecem süreleri ama bu miui 12 yi çok sevdim hiç geçesim yok gibi
"Gül hazin, sümbül perişan,bende miui 12 yi bekliyorum stabil sever olarak ama ağaç olduk meyvelerimizi topladılar kaç mevsim değişti miui 12 gelmedi