Msm xtendedMerhaba hocalarım tüm arkadaşlardan değerli görüşlerinizi rica ederim en iyi pil süresi veren rom önerebilirmisiniz tecrübelerinizi dayanarak
İçlerinde en iyisi tahminen nedir hocamMsm xtended
Evo x
Miroom 20.3.26 Beta miui 11
MiNovo miui 12 ( Sürümü unuttum )
Hocam miui 12 istiyorsanız size önerim MIUI 12 - Redmi Note 8 Miui 12 Hindistan Global Stable Port Rom (20.6.5)Merhaba hocalarım tüm arkadaşlardan değerli görüşlerinizi rica ederim en iyi pil süresi veren rom önerebilirmisiniz tecrübelerinizi dayanarak
Tamda onu diyecektim bırakmam hocamMsm xtended bence.. Ama sırf biraz daha fazla ekran süresi alayım diye de miui bırakılmaz ki dimi Canpro
Hocalarıma ek olarak eu stabil 11.02 sürüm tavsiye ederim. android sistem şarj sömürmez pil kısmında en altlarda birde pili çok iyi gidiyor geceden sabaha yüzde bir bile harcamamış ben bunu yeni keşfettim tavsiye ederimMerhaba hocalarım tüm arkadaşlardan değerli görüşlerinizi rica ederim en iyi pil süresi veren rom önerebilirmisiniz tecrübelerinizi dayanarak
Artık rom atmaya korkar oldum ama alışmış kudurmuştan beterdir, yapacak bir şey yokHocalarıma ek olarak eu stabil 11.02 sürüm tavsiye ederim. android sistem şarj sömürmez pil kısmında en altlarda birde pili çok iyi gidiyor geceden sabaha yüzde bir bile harcamamış ben bunu yeni keşfettim tavsiye ederim