- Adım
- ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
- Cihazım
- ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
- Konular
- 241
Şimdi şunu fark ettim. Global Miui 11.0.9.0 rom kullanıyorum. 3 gün önce güvenlik uygulamasına güncelleme geldi ve pil & performans bölümü Miui 12 gibi oldu. Ondan sonra fark ettim ki ekran sürem artık düşük geliyor. Önceden 1.5 gün bekleme 8.5 saat ekran süresi alıyordum ryzen kernel ile. Şimdi 3 gündür 1 gün bekleme 6.5 saat ekran süresi veriyor.
Bu duruma bakılırsa bence Miui 12 de ekran sürelerinin düşük olması bu güvenlik uygulaması ile ilgili olabilir. Çünkü Miui 11 eski güvenlik uygulaması ile aldığım ekran süresi ile Miui 12' nin güvenlik uygulamasının güncelleme olarak Miui 11e eklendiği zaman ki ekran süresi arasında 2 saat var ve bekleme süresi de düştü.
Buradan şunları anladım ben :
* Ya Miui 11 güvenlik uygulaması ekran süresini olduğundan fazla hesaplıyor ya da Miui 12 güvenlik uygulaması olduğundan az hesaplıyor.
* İkinci seçenek ise sadece güvenlik uygulamasından kaynaklanan pil tüketimi arttı.
Not: Rom hep 11.0.9.0 global. Sadece sistem uygulamaları güncelleme kısmından gelen yeşil renkli güvenlik uygulamasını güncelledim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Eu Beta 20.8.13
Son düzenleme: