Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Sevgili kullanıcılarımız,bu bölümü Redmi Note 8 kullanıcıları için ekran süresini paylaşmak adına açıyorum.Daha önce konusu açılmıştı,ancak sabite almak ve kalıcılığını sağlamak adına,bu konuya yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.
Ekran görüntüsü altına rom, sürüm bilgisini eklemeyi unutmayın.
Ek olarak aynı cihazda bazen aynı rom aynı süreleri vermeyebilir.Buna baz istasyonunun yakınlığı,batarya ömrü,uygulamalar ve kullanım etkilidir.
50 dk Pubg Mobile ile telefonun batarya performansı.. Oyunu telefondan kaldırdığım için listede yok.. Dün Eu beta kurup oyun performansına bakmak için denedim sadece..
50 dk Pubg Mobile ile telefonun batarya performansı.. Oyunu telefondan kaldırdığım için listede yok.. Dün Eu beta kurup oyun performansına bakmak için denedim sadece..
Genel de WiFi kullandığım için Mobil Ağı 2G de tutuyorum, etkisi vardır illaki.. Sadece Mobil veri kullanırken 4G kullanıyorum.. GPS kapalı.. Başka da bir şey yapmadım, senkronizasyon hep açık mesela.. Tabi bazı sistem uygulamalarını sildim, bazılarını dondurdum.. Etkisi olabilir, bilemiyorum.
Genel de WiFi kullandığım için Mobil Ağı 2G de tutuyorum, etkisi vardır illaki.. Sadece Mobil veri kullanırken 4G kullanıyorum.. GPS kapalı.. Başka da bir şey yapmadım, senkronizasyon hep açık mesela.. Tabi bazı sistem uygulamalarını sildim, bazılarını dondurdum.. Etkisi olabilir, bilemiyorum.
Hocam silinen yada dondurulan sistem uygulamaları için forumda bir konu başlığı olması gerek, oraya bakıp isterseniz yapın, illa ki yapın demiyorum karar da risk de size ait.. benim yaptıklarım bende sorun çıkarmıyor ama siz de sıkıntı çıkarır filan üzülürüm, o yüzden söylemiyorum
Çoğumuz telefona gömülü gelen uygulamalardan rahatsızız. Özellikle google uygulamaları. Hangout, Google müzik, Duo, Drive, Movies, Photo diye uzayıp gidiyor. Telefonda hem yer kaplayıp hem de arkaplanda Ram harcıyorlar. Tabi ki bunları kaldırmanın birçok yolu paylaşıldı forumda. Ama çoğu...
forum.miuiturkiye.net
musdi27 konu başlığı altında ilk mesajda liste verilmiş.. Bakabilirsiniz hocam.
Miroom 20.3.26 + ryzen kernel full wifi bi kaç önceki mesajda bi arkadas ryzen kernelin son sürümünün iyi olmadığını söylemişti ama dalgınlığıma geldi son sürüm kurdum ayriyetten miroom u beğenmedim emanetmiş gibi çalışıyor bi kaç tane küçük sistem uygulaması kaldırdığımda bootlop oldu eu ya geçmeyi düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayriyetten gms doze magisk kurulu yazmayı unutmuşum
Şimdi şunu fark ettim. Global Miui 11.0.9.0 rom kullanıyorum. 3 gün önce güvenlik uygulamasına güncelleme geldi ve pil & performans bölümü Miui 12 gibi oldu. Ondan sonra fark ettim ki ekran sürem artık düşük geliyor. Önceden 1.5 gün bekleme 8.5 saat ekran süresi alıyordum ryzen kernel ile. Şimdi 3 gündür 1 gün bekleme 6.5 saat ekran süresi veriyor.
Bu duruma bakılırsa bence Miui 12 de ekran sürelerinin düşük olması bu güvenlik uygulaması ile ilgili olabilir. Çünkü Miui 11 eski güvenlik uygulaması ile aldığım ekran süresi ile Miui 12' nin güvenlik uygulamasının güncelleme olarak Miui 11e eklendiği zaman ki ekran süresi arasında 2 saat var ve bekleme süresi de düştü.
Buradan şunları anladım ben :
* Ya Miui 11 güvenlik uygulaması ekran süresini olduğundan fazla hesaplıyor ya da Miui 12 güvenlik uygulaması olduğundan az hesaplıyor.
* İkinci seçenek ise sadece güvenlik uygulamasından kaynaklanan pil tüketimi arttı.
Not: Rom hep 11.0.9.0 global. Sadece sistem uygulamaları güncelleme kısmından gelen yeşil renkli güvenlik uygulamasını güncelledim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: