o launcher miui launcherın modlanmış hali diye biliyorum yanı kurulamaz heralde.Aosp romlarda eu romun launcherini nasıl kurabiliriz ?
Evet normal miui launcherinde uygulama gizleme vs yoktu ama benim cok isime yarıyor o yüzden eu launcheri demistim baska tavsiye edebiliceğiniz ios gibi herseyin ana ekranda olduğu ama uygulama gizleme seçeneğinin oldugu launcher varmı ?o launcher miui launcherın modlanmış hali diye biliyorum yanı kurulamaz heralde.
istediğiniz özellikler varmı bilmiyorum ama smart launcherı deneyebilirsiniz.Evet normal miui launcherinde uygulama gizleme vs yoktu ama benim cok isime yarıyor o yüzden eu launcheri demistim baska tavsiye edebiliceğiniz ios gibi herseyin ana ekranda olduğu ama uygulama gizleme seçeneğinin oldugu launcher varmı ?
Kimse cevap yazmamış ben tecrübemi buradan yazacağım. Kılıfı çıkardım ki arka kapak ortalardan bombe yapmış. Anladım ki batarya şişmiş, cumartesi deji sitesinden batarya siparişi verdim. Batarya gelince kullanıp ara ara buradan mesajımı güncelleyeceğim. Yan sanayi batarya almıyordum şişer vs diye ama orijinali bile şişiyor ise yan sanayi ne yapsın.Arkadaşlar pil çabuk bitiyor, yazılım MIUI 12 ve android 11 den kaynaklı mı diye android 9 MIUI 10 a yazılım düşürme yaptım ama hala çabuk bitiyor. Birde bazen %90 larda kalıyor tam şarj olmuyor bazen de %100 doluyor. Bu durumda pil ölüyor diyebilir miyiz, pil almak istiyorum ama malum iyi pil bulmakta sıkıntı. Pil tavsiyesi veya şu rom ile pil performansı iyi olur diyebileceğiniz öneriler varmı? Cihazı 3 yıldır kullanıyorum pil öldü diye tahmin ediyor.
montajını siz mi yaptınız peki?Bugün pili bitiremedim 18 saattir kullanıyorum daha pil %40 ta. Navigasyon ve oyun gibi pili sömüren uygulamaları çok uzun saatler açmaz isem bu haliyle günlük 10 saat ekran süresi rahat verir gibi. Orijinal bataryayı artmıyor gibi, şimdilik bu kadar. Uzun kullanımdan sonra deji batarya ile deneyimlerimi tekrar yazarım.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.