Hic duymadim bu romu nedense akşam bakayım bişahsen miui razer 12.0.3 sürümünü öneririm. romu debloat edip performansını arttırdım yağ gibi akıyor ve ekran süreside gayet iyi. geekbench 5'te neredeyse tüm aosp ve miui sürümlerini denedim en yüksek puanı alan rom bu oldu.
Nedense her romun 20.3.26 sürümü dehşet iyi. Hem miroom hemde eurom un 20.3.26sını cok beğenerek kullaniyorum. Hatta euromunkini 1 sene kullandim hic wipe yapmadan. Rekordur sanirim buBatarya sizin daha önce telefonu ne yogunlukta kullandıgınıza göre değişir fakat bu telefonda 3 tane kullanılabilecek rom var dönüp dolaşıp aşağıdaki 3 rom u kuracağız...
1- Miroom 20.3.26
2-Endonezya 11.0.7.0
3-MiuLite 12.0.3 Remake
12,5 falan macera aramayın..
Hic duymadim bu romu nedense akşam bakayım bi
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kesinlikle 20.3.26.Nedense her romun 20.3.26 sürümü dehşet iyi. Hem miroom hemde eurom un 20.3.26sını cok beğenerek kullaniyorum. Hatta euromunkini 1 sene kullandim hic wipe yapmadan. Rekordur sanirim bu
Ek olarak miuilite romlari tamam iyi guzel ama pil konusunda zayif kaliyor.
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
xiaomi adb/fastboot tools ile gereksiz sistem uygulamarını silip biraz daha rahatlatabilirsiniz. hatta magiskten dolby atmos ve zram kurarak hem performansı hem de ses kalitesini artırabilirsiniz.Miui razer ed baya iyimiş. Temiz içi boş. Sanirim eurom üstüne derlenmişGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
GM1917 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Endonezya 12.0.2de iyi baya 11i tema desteği fazla olmadığından tercih etmemiştimBatarya sizin daha önce telefonu ne yogunlukta kullandıgınıza göre değişir fakat bu telefonda 3 tane kullanılabilecek rom var dönüp dolaşıp aşağıdaki 3 rom u kuracağız...
1- Miroom 20.3.26
2-Endonezya 11.0.7.0
3-MiuLite 12.0.3 Remake
12,5 falan macera aramayın..