Sohbet Redmi Note 8 Ekran Süresi Ve Paylaşımları

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Hocam aosp rom deneyimlemek için iyi bir tercih midir bu rom. Bug falan var mı ?
İhtiyaçlarınızın ne olduğuna bağlı,bug illaki olabilir,global kararlıda bile var ancak genel anlamda memnun kalacaksınızdır

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Arrow A10 + QuickSilver 221 (%85'ten)
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Genel kullanımınız nedir hocam,yani ara ara mı alıyorsunuz telefonu yoksa bir kez aldığınızda yoğun bir şekilde bakıyor musunuz
Youtube + Telegram (Nekogram) + WhatsApp + Brave. Baya sade şekilde kullanıyorum hocam. :D %35 civarı ekran parlaklığı, tamemen wifi. En çok ekran süresi veren kullanımlardan ama ben hep böyleydim az çok zaten. Eskiden aldığım ekran süreleri gibi alıyorum şu an. :)

Günde 1 veya gün sonuna doğru ikinci şarja takıyorum bazen hocam, bazen de 1.5 günde bir. :)

Geçen gün %100-75 arası 2.5 saat de aldım mobil veri ile ama yanlışlıkla silmişim ekran görüntüsünü. :D

craft3545

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihat
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
2
Arrow A10 + QuickSilver 221 (%85'ten)
Rom linki istesem biraz acemiyim kurulumda dikkat etmem gereken noktalar varmı şimdiden teşekkürler

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Rom linki istesem biraz acemiyim kurulumda dikkat etmem gereken noktalar varmı şimdiden teşekkürler
Uygun sürümü indirip uygun fw dosyasını kurmanız yeterlidir hocam. A11'i henüz tavsiye etmem, A10 sürümü en iyisidir şu anlık.

Buradan romu indirin (Arrow-11 yazısına tıklayıp Arrrow-10'u seçin, GApps Build'i indirin):

Buradan da fw indirin:

Belgelerinizi yedekleyin, TWRP'den full wipe yapın (en alttaki iki seçenek dışında hepsini seçin), önce romu kurun, sonra format data yapın, ardından fw kurun, ardından isterseniz Magisk'i kurun, reboot system yapın. Bu kadar. :)

İsterseniz sonra kerneli güncellersiniz. Aryaman isimli geliştiricinin Telegram kanalı var, oradan buldum QS kernelin son sürümünü. Reloaded OS edition diye geçiyor ama Arrow'da da %100 uyumlu. Telegram kanalını paylaşmak yasak, ondan atamıyorum onu. :)

craft3545

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihat
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
2
Uygun sürümü indirip uygun fw dosyasını kurmanız yeterlidir hocam. A11'i henüz tavsiye etmem, A10 sürümü en iyisidir şu anlık.

Buradan romu indirin (Arrow-11 yazısına tıklayıp Arrrow-10'u seçin, GApps Build'i indirin):

Buradan da fw indirin:

Belgelerinizi yedekleyin, TWRP'den full wipe yapın (en alttaki iki seçenek dışında hepsini seçin), önce romu kurun, sonra format data yapın, ardından fw kurun, ardından isterseniz Magisk'i kurun, reboot system yapın. Bu kadar. :)

İsterseniz sonra kerneli güncellersiniz. Aryaman isimli geliştiricinin Telegram kanalı var, oradan buldum QS kernelin son sürümünü. Reloaded OS edition diye geçiyor ama Arrow'da da %100 uyumlu. Telegram kanalını paylaşmak yasak, ondan atamıyorum onu. :)
Teşekkürler

ciwwano

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mesut
Cihazım
Redmi note 11s
Konular
51
Razer rom 12.03. Yeni rom kurduktan sonra, telefon kapanincaya kadar kullanın bitirin pili, sonra takın şarja. . . Bu sekil en iyi şarj süresi alınır diye tecrübe ettiğimi zannediyorum

Semih3232

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Semih
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
8
ArrowOS A10

Ekli dosyalar

• Screenshot_Ayarlar_20210307-163354.png
    Screenshot_Ayarlar_20210307-163354.png
    148,2 KB · Görüntüleme: 50

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Arada şarj yoksa baya baya baya iyi hocam. :) Bugünkü A11 sürümünde de pili baya iyi olmuş diyorlar. Birisi %5 şarjla 40 dakika ekran süresi almıştı Telegram'daki gruplarında gördüğüm kadarıyla. Önümüzdeki hafta sonu Arrow A11'e geçmeyi düşünüyorum. :) Şuan Arrow A10'da mutluyum aslında ama kim yeni sürüme hayır diyebilir ki. :D

Üst Alt