Sohbet Redmi Note 8 Ekran Süresi Ve Paylaşımları

MemurBey

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
12
Biraz konu dışı olacak ama arrow 11 kullanıyorum. Ahize sesi hiç duyulmuyor. Nasıl artırıyorsunuz? (Miui için başlık vardı sanırım ama aosp için bulamadım)

Semih3232

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Semih
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
8
Arada şarj yoksa baya baya baya iyi hocam. :) Bugünkü A11 sürümünde de pili baya iyi olmuş diyorlar. Birisi %5 şarjla 40 dakika ekran süresi almıştı Telegram'daki gruplarında gördüğüm kadarıyla. Önümüzdeki hafta sonu Arrow A11'e geçmeyi düşünüyorum. :) Şuan Arrow A10'da mutluyum aslında ama kim yeni sürüme hayır diyebilir ki.
Hocam arada şarj yok tabi ki

melih97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi note 8
Konular
85
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4.5 g yi kapattım 3 g d kullanıyorum telefonu. 8 /9 saat saat ekran süresi alırım herhalde böyle giderse. Şebeke den mi kaynaklanıyordu acaba dusuk5 ekran süresi

Hangi rom bu ?
hocam bu yüzde miroom dene akıllı ağ modu ile :)

kaptangüler

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ENES
Cihazım
GARNET
Konular
13
Android 9 da miroom android 10 da arrow diyebilirmiyiz batarya icin?

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Hocam ben 12.0.3 kullandim iyiydi ama cok kesmedi beni ya bu arrowda sıkıntılı yonler varmi acaba
A10 Arrow'da hiçbir sıkıntı yok hocam. 2 hafta kullandım, çok da memnundum. Şimdi ise A11 Arrow'dayım. Pil dışında her yönden daha da iyi olmuş. Baya memnunum. :)

Tabi A11 Arrow'da ufak tefek sıkıntılar var ama aslında bunlar da tüm A11 AOSP romlardaki sorunlarla aynı. İçlerinden en büyüğü A11 Fw kurunca 5Ghz wifi ağlarını görmüyor veya bağlanmıyor sağlıklı şekilde.

Son düzenleme:

melih97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi note 8
Konular
85
A10 Arrow'da hiçbir sıkıntı yok hocam. 2 hafta kullandım, çok da memnundum. Şimdi ise A11 Arrow'dayım. Pil dışında her yönden daha da iyi olmuş. Baya memnunum. :)

Tabi A11 Arrow'da ufak tefek sıkıntılar var ama aslında bunlar da tüm A11 AOSP romlardaki sorunlarla aynı. İçlerinden en büyüğü A11 Fw kurunca 5Ghz wifi ağlarını görmüyor veya bağlanmıyor sağlıklı şekilde.
Miroom candır boşverin uygulama güncelleyici ile de sistem uygulamarını güncelleyin galeri vs efsane yani yüzde 2 sarjla 25 dakika ekran aldım varmı daha iyisi :) şu netflix olayı olmasa kusursuz

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Miroom candır boşverin uygulama güncelleyici ile de sistem uygulamarını güncelleyin galeri vs efsane yani yüzde 2 sarjla 25 dakika ekran aldım varmı daha iyisi :) şu netflix olayı olmasa kusursuz
Hocam, A11'in tadı başka. :) Yoksa Miroom'u da biliyorum. Ben A11 Arrow ile çok mutluyum şu an. :D

melih97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi note 8
Konular
85
Hocam, A11'in tadı başka. :) Yoksa Miroom'u da biliyorum. Ben A11 Arrow ile çok mutluyum şu an. :D
hocam özelleştirmeler nasıl aosp çok sade ya sarmıyor :)

Bu lanet razer romda telefon flaşı bazen çalışmıyor açıyorum bazen de kendi kendine kapanıyor gidip geliyor bunu listeden siliyorum eu stabil iyidir port romlarda böyle saçma şeyler oluyor :)

Son düzenleme:
Üst Alt