Miroom stabil derken ? Sürüm ve kernel hangisihocam hem yenilik hem ekran süresi istiyorsanız MiRoom stabil öneririm
Katılıyorum, hangi sürümMiroom stabil derken ? Sürüm ve kernel hangisi
Miroom stabil derken ? Sürüm ve kernel hangisi
Miroom stabil 11.02 sürümüKatılıyorum, hangi sürüm![]()
Wifi en az şarj harcayan şeydir herhalde 4g çok şarj harcıyormerhaba arkadaşlar redmi note 8 telefon kullanıyorum wifi yi sürekli açık tutmak mı daha fazla batarya tüketir yoksa sık sık lazım oldukça wifi açıp kapatmak mı batarya yı fazla tüketir
O süre hatalı fark ettiysen 100den başlamıyor miui12nin bugu. 24 saatten sonra silerek ilerliyor. Kullanırken bi şekilde düzeltmiştim ama hiç hatırlamıyorum nasıl yaptığımı.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.eu stabil 12.03 . Neden ekran süresi böyle az . Daha önce çok daha fazla süre alıyordum. Beklemede mi şarj harcıyor bilemedim ki ??
Yüzde 99 da şarjdan çekmiştim.ondan kaynaklı olmasın. Ama yüzde 100 şarjdan çekerkende düşük ekran süresi görüyorum. Bakalım Sabah yüzde 100 den başlayayım tekrarWifi en az şarj harcayan şeydir herhalde 4g çok şarj harcıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O süre hatalı fark ettiysen 100den başlamıyor miui12nin bugu. 24 saatten sonra silerek ilerliyor. Kullanırken bi şekilde düzeltmiştim ama hiç hatırlamıyorum nasıl yaptığımı.
Wifi en az şarj harcayan şeydir herhalde 4g çok şarj harcıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O süre hatalı fark ettiysen 100den başlamıyor miui12nin bugu. 24 saatten sonra silerek ilerliyor. Kullanırken bi şekilde düzeltmiştim ama hiç hatırlamıyorum nasıl yaptığımı.