- Adım
- Melih
- Cihazım
- Redmi note 8
- Konular
- 84
maşallah hocam tema ismi nedir acabaŞu an için durum böyle..
maşallah hocam tema ismi nedir acabaŞu an için durum böyle..
maşallah hocam tema ismi nedir acaba
Neleri siliyorsun peki liste var mıBende Eu Stabil v12.0.3.0 kullanıyorum hocam, sistem uygulamalarını lucky patcher ile kaldırıyorum telefondan.
Liste yok hocam, aklıma geldikçe siliyorum arada sırada cihaz açılmıyor tekrar rom kurmak zorunda kalıyorum, silmemem gereken bir şey siliyorum herhaldeNeleri siliyorsun peki liste var mı
miui yüksek ekran süresini kabul etmiyor sanırımListe yok hocam, aklıma geldikçe siliyorum arada sırada cihaz açılmıyor tekrar rom kurmak zorunda kalıyorum, silmemem gereken bir şey siliyorum herhalde
Bu arada sanırım yanlışlık var ekran süresinde..
Geriye gitmeye başladı..
Geçen de aynı sorunu yaşamıştım, takip edeyim dedim, sonuç böyle..
Günlük kullanım değiştiğinden normal bence bende birkaç sistemi sildim sıkıntı yok. Bundaki launcher son sürüm mü dikkat etmedimListe yok hocam, aklıma geldikçe siliyorum arada sırada cihaz açılmıyor tekrar rom kurmak zorunda kalıyorum, silmemem gereken bir şey siliyorum herhalde
Bu arada sanırım yanlışlık var ekran süresinde..
Geriye gitmeye başladı..
Geçen de aynı sorunu yaşamıştım, takip edeyim dedim, sonuç böyle..
miui yüksek ekran süresini kabul etmiyor sanırım
Niye böyle oluyor anlamadım ben, çok saçma.. Resmen geriye doğru gidiyor ekran süresiGünlük kullanım değiştiğinden normal bence bende birkaç sistemi sildim sıkıntı yok. Bundaki launcher son sürüm mü dikkat etmedim
Alt bar kısmını hallettim bakalım bende durum ne olacakNiye böyle oluyor anlamadım ben, çok saçma.. Resmen geriye doğru gidiyor ekran süresi
Launcher son sürüm sanırım, apk kurmak ile uğraşmıyoruz ancak alt bar aktif edilmesi gerekiyor aksi takdirde son uygulamalar kısmı değişmiyor.
Bende niye böyle oluyor %10 hemen gidiyorNiye böyle oluyor anlamadım ben, çok saçma.. Resmen geriye doğru gidiyor ekran süresi
Launcher son sürüm sanırım, apk kurmak ile uğraşmıyoruz ancak alt bar aktif edilmesi gerekiyor aksi takdirde son uygulamalar kısmı değişmiyor.
Sol üstte gördüğüm kadarıyla telefon açık kalmış sanırımBende niye böyle oluyor %10 hemen gidiyor