- Adım
- Teoman
- Cihazım
- Poco x6
- Meslek
- Memur
- Konular
- 12
Eleğin üstünde kalanlar bunlar...
Son düzenleme:
Sizden revos önerisi gelmedi hocam, hayırdır
Ben neden gif yükleyemiyorum, attığım gif gözükmüyor, siz nasıl yapıyorsunuz hocamResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam malum ufak ekipSizden revos önerisi gelmedi hocam, hayırdır
Valla ben gif indirip dosya ekleden yüklüyorum.Ben neden gif yükleyemiyorum, attığım gif gözükmüyor, siz nasıl yapıyorsunuz hocam
Ekstra yaptığın ayar var mı? Ekran süren çok iyi. Benim batarya öldü senin süreyi görünce.Şu an için durum böyle..
Sadece sistem uygulamalarını kaldırdım bir de bu modüller var hocam.. Biri cod mobile için diğeri de Google hizmetleri için..Ekstra yaptığın ayar var mı? Ekran süren çok iyi. Benim batarya öldü senin süreyi görünce.
Ben genelde bunları yüklüyorum ancak senin kadar alamadim. Bakalım yükleyip eu stabili deneyeceğim. Sistem uygulamalarını pc den mi yoksa devre dışı bırakarak mı kaldırdınızSadece sistem uygulamalarını kaldırdım bir de bu modüller var hocam.. Biri cod mobile için diğeri de Google hizmetleri için..
Bende Eu Stabil v12.0.3.0 kullanıyorum hocam, sistem uygulamalarını lucky patcher ile kaldırıyorum telefondan.Ben genelde bunları yüklüyorum ancak senin kadar alamadim. Bakalım yükleyip eu stabili deneyeceğim. Sistem uygulamalarını pc den mi yoksa devre dışı bırakarak mı kaldırdınız