Sohbet Redmi Note 8 Ekran Süresi Ve Paylaşımları

bozkurt11

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
not 8
Konular
6
Sistem dosyalarını silip, ryzen kernel yükledim, genel de ortalama hep alırım bu ekran sürelerini..
Bende de aynı şekilde ryzen yüklü peki hangi sistem uygulamalarını sildiniz hocam.

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Bende de aynı şekilde ryzen yüklü peki hangi sistem uygulamalarını sildiniz hocam.
Hocam bazı zamanlar sıkıntı çıkarıp telefon açılmıyor ama hangi dosyayı sildiğim için sorun yaşıyorum onu bulmak için tek tek denemem lazım onu da yapmaya üşeniyorum, forumda bir kaç liste vardı bir bakın isterseniz.

bozkurt11

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
not 8
Konular
6
Hocam bazı zamanlar sıkıntı çıkarıp telefon açılmıyor ama hangi dosyayı sildiğim için sorun yaşıyorum onu bulmak için tek tek denemem lazım onu da yapmaya üşeniyorum, forumda bir kaç liste vardı bir bakın isterseniz.
Teşekkürler hocam

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
bozkurt11 hocam aslında hata yapıyoruz.. Atılan her ekran görüntüsüne bakıp, neden ben bu kadar ekran süresi alamıyorum diyoruz, iyi de herkesin kullanım alışkanlığı farklı, bunu atlıyoruz.

bozkurt11

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
not 8
Konular
6
bozkurt11 hocam aslında hata yapıyoruz.. Atılan her ekran görüntüsüne bakıp, neden ben bu kadar ekran süresi alamıyorum diyoruz, iyi de herkesin kullanım alışkanlığı farklı, bunu atlıyoruz.
Hocam bende ne oyun var ne öyle sürekli YouTube vs var ben normal kullanım genelde wp arada bir Instagram YouTube o halde bile alamıyorum

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Hocam bende ne oyun var ne öyle sürekli YouTube vs var ben normal kullanım genelde wp arada bir Instagram YouTube o halde bile alamıyorum
O zaman haklısınız hocam, ortalama ne kadar alıyorsunuz? Bekleme süresi ne kadar mesela?

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Hocam
Resimde gördüğünüz süre aldığı ekran süresi değil
Şarjdan sonra geçen süre
Son sürümde Pil bölümü biraz değişti yanıltıcı olmuş ama asıl ekran süresi için ekran kısmına bakılması gerek

Üst Alt