- Adım
- Metin Çınar
- Cihazım
- Redmi Note 8
- Konular
- 131
Eu beta 20.11.25 miui 12Hangi rom naptınız hocam telefona
Eu beta 20.11.25 miui 12Hangi rom naptınız hocam telefona
Farklı yaptığınız bişey varmı ben Kernel attım o halde bile bu süreye yaklasamadimEu beta 20.11.25 miui 12
Sistem dosyalarını silip, ryzen kernel yükledim, genel de ortalama hep alırım bu ekran sürelerini..Farklı yaptığınız bişey varmı ben Kernel attım o halde bile bu süreye yaklasamadim
Bende de aynı şekilde ryzen yüklü peki hangi sistem uygulamalarını sildiniz hocam.Sistem dosyalarını silip, ryzen kernel yükledim, genel de ortalama hep alırım bu ekran sürelerini..
Hocam bazı zamanlar sıkıntı çıkarıp telefon açılmıyor ama hangi dosyayı sildiğim için sorun yaşıyorum onu bulmak için tek tek denemem lazım onu da yapmaya üşeniyorum, forumda bir kaç liste vardı bir bakın isterseniz.Bende de aynı şekilde ryzen yüklü peki hangi sistem uygulamalarını sildiniz hocam.
Teşekkürler hocamHocam bazı zamanlar sıkıntı çıkarıp telefon açılmıyor ama hangi dosyayı sildiğim için sorun yaşıyorum onu bulmak için tek tek denemem lazım onu da yapmaya üşeniyorum, forumda bir kaç liste vardı bir bakın isterseniz.
Hocam bende ne oyun var ne öyle sürekli YouTube vs var ben normal kullanım genelde wp arada bir Instagram YouTube o halde bile alamıyorumbozkurt11 hocam aslında hata yapıyoruz.. Atılan her ekran görüntüsüne bakıp, neden ben bu kadar ekran süresi alamıyorum diyoruz, iyi de herkesin kullanım alışkanlığı farklı, bunu atlıyoruz.
O zaman haklısınız hocam, ortalama ne kadar alıyorsunuz? Bekleme süresi ne kadar mesela?Hocam bende ne oyun var ne öyle sürekli YouTube vs var ben normal kullanım genelde wp arada bir Instagram YouTube o halde bile alamıyorum
HocamHocam bende ne oyun var ne öyle sürekli YouTube vs var ben normal kullanım genelde wp arada bir Instagram YouTube o halde bile alamıyorum