Sohbet Redmi Note 8 Ekran Süresi Ve Paylaşımları

keremyenicay

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kerem
Cihazım
Redmi note 8
Konular
0
Merhabalar uzun zamandır takip ediyordum burayı artık telefonu şarja takmaktan yoruldum. Önceden bu kadar az vermiyordu ekran süresi bunun için yararlı bir rom varmıdır çok mesaj vardı okuyamadım hepsini kusura bakmayın.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Pil konusunda mi globe de nasıl iyi alamadınız anlamıyorum.Dün akşama yaptım şarjı sonra dışarı çıktım mobil veri kullandım eve geldim biraz da wifi kullandım gayette iyi bir ekran süresi aldım.Ha romu yükleyip %100 yaptıktan sonra kullanmaya başlayınca başlarda %94 e kadar şarjı biraz hızlı yiyor daha sonra pil stabil hale geliyor iyi gidiyor.O da büyük ihtimal romdan kaynaklı.Yani başlarda hemen kullanıp şarj hızlı düşünce iyi değilmiş demeyin bakın benim 2 hafta olacak rom oturdu ekran süresinden anlayabilirsiniz. 3 saat 26 dakika diyor şarjda %77 de .Ufak bir matematiksel hesap yaparsak hepsini değerlere çevirirsek 206 dakikada %23 düşmüş oluyor bu da 206÷23=8,95 dakika yapar.Yani benim pilim kullanımlarımdan ötürü 8,95 dakika da bir (nerdeyse 9 dakika) %1 düşüyor.Tabi bu uzun kullanımda pil bitirmeye kadar bu süre azalır kısalır.En son şarja takacağım zaman yaptığım hesaplamalarda bu süre 8 dakika nın altına düşmüyor.Aynı kullanımlarımı diğer miui 12 lerde yaptım genellikle 7 dakikada bitirdiler hatta bazıları 6 ya kadar düşüyordu.Ha ben oyun oynamıyorum genellikle sosyal medya kullanıyorum bu da süreye etki eder.Sadece browser değil Twitter, Instagram da çok kullanıyorum.Tabi sizin kullanımlarınız da nasıl olur bilemiyorum.Ben bu romda iyi bir süre aldım sevdim.Deneyecek olanlar deneyebilir.Zaten rom eu betayı kullanıyor sadece üzerine bazı yenilikler yapıyor.
Mi Globe'yi nasıl güncelliyoruz hocam? Aynı özelleştirmeleri yaptığımız yeni zip dosyasını mı flaşlıyoruz yoksa temiz kurulum mu yapıyoruz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhabalar uzun zamandır takip ediyordum burayı artık telefonu şarja takmaktan yoruldum. Önceden bu kadar az vermiyordu ekran süresi bunun için yararlı bir rom varmıdır çok mesaj vardı okuyamadım hepsini kusura bakmayın.
Garantili cihaz ise sıfırlama yapın. Garantisiz ise MIUI 11 için Miroom Beta 20.3.26 sürümünü kurun veya Hindistan stok roma geçin.

keremyenicay

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kerem
Cihazım
Redmi note 8
Konular
0
Mi Globe'yi nasıl güncelliyoruz hocam? Aynı özelleştirmeleri yaptığımız yeni zip dosyasını mı flaşlıyoruz yoksa temiz kurulum mu yapıyoruz?

Garantili cihaz ise sıfırlama yapın. Garantisiz ise MIUI 11 için Miroom Beta 20.3.26 sürümünü kurun veya Hindistan stok roma geçin.
Miui 11.0.8 sürümü gayet iyiydi sarj süresi bakımından o sürüme geri getirebilme şansım varmıdır ?

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Numan2094 hocam mi globe 20.9.3
1 saat 30 dakika cod mobile ile böyle şu an için ilk şarj bu arada..

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29

Hocam dediğim mi globe sürümünü güncellerseniz miui 12 tam ekran hareketlerini kaybedersiniz. Şuan güncelleme yapmanızı kesinlikle önermem eğer eu beta miui 11 tam ekran hareketlerini bırakıp miui 12 tam ekran hareketlerine geçerse o zaman güncelleyin derim

melih97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi note 8
Konular
84
bende stabil olanını yüklicem de zor geliyo kaldır yükle hocam ama revOS gerçekten iyi :)

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
Ben oyun oynamıyorum hocam ama siz diğer miui 12 sürümlerinde 1:30 saat cod oynadıktan sonra nasıl ekran süresi alıyordunuz sizce iyi mi kötü mü

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Ben oyun oynamıyorum hocam ama siz diğer miui 12 sürümlerinde 1:30 saat cod oynadıktan sonra nasıl ekran süresi alıyordunuz sizce iyi mi kötü mü
Hocam hatırlamıyorum, hep şarja takmadan baktığım için, o kadar çok miui 12 denedim ki bu sorduğunuz sorunun cevabı bende yok ama konu başlığı altında olması lazım, ekran görüntüsü atmıştım yanlış hatırlamıyorsam :)
Yalnız bişi farkettim sanki çok ısınmıyor cihaz oyunda.. Bu romu önerip üstüne bir de siz kefil olunca yüklemeden olmaz dedim, zerre pişman değilim, sağolun.

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
Hocam hatırlamıyorum, hep şarja takmadan baktığım için, o kadar çok miui 12 denedim ki bu sorduğunuz sorunun cevabı bende yok ama konu başlığı altında olması lazım, ekran görüntüsü atmıştım yanlış hatırlamıyorsam :)
Yalnız bişi farkettim sanki çok ısınmıyor cihaz oyunda.. Bu romu önerip üstüne bir de siz kefil olunca yüklemeden olmaz dedim, zerre pişman değilim, sağolun.
Sevindim hocam.Bakın ısınma konusuna gelince onu söylemeyi atlamışım siz de bunu gözünüzden kaçırmamışsınız.Diğer romların sıcaklığı bu romdan 2 - 3 ° fazla oluyor.

Üst Alt