Sohbet Redmi Note 8 Ekran Süresi Ve Paylaşımları

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Numan2094 hocam ben romu indirdiğim zaman gingko yazıyor zip dosyasında buraya kadar sorun yok ancak build.prop içine girince yanlış hatırlamıyorsam begonia aynı zamanda ginkgo yazıyordu, bu redmi note 8 pro olmuyor mu? Ben mi yanlış biliyorum.

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
Numan2094 hocam ben romu indirdiğim zaman gingko yazıyor zip dosyasında buraya kadar sorun yok ancak build.prop içine girince yanlış hatırlamıyorsam begonia aynı zamanda ginkgo yazıyordu, bu redmi note 8 pro olmuyor mu? Ben mi yanlış biliyorum.
Hocam sitesine girip miui rom builder seçeneğine tıklayıp cihaz kısmına yönelip redmi note 8 aygıtını seçip düzenlediniz mi

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Hocam sitesine girip miui rom builder seçeneğine tıklayıp cihaz kısmına yönelip redmi note 8 aygıtını seçip düzenlediniz mi
Evet hocam zaten gingko olarak indi sorun yoktu ancak ne olur ne olmaz diye baktım build.prop içine toplam 2 satırda begonia, 2 satırda gingko görünce şaşırdım, sildim bende direk :D rom dosyası duruyorsa sizde build.prop bakabilir misiniz içine, gingko dışında herhangi bir cihazın kod adı var mı?

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
Evet hocam zaten gingko olarak indi sorun yoktu ancak ne olur ne olmaz diye baktım build.prop içine toplam 2 satırda begonia, 2 satırda gingko görünce şaşırdım, sildim bende direk :D rom dosyası duruyorsa sizde build.prop bakabilir misiniz içine, gingko dışında herhangi bir cihazın kod adı var mı?
Evet var hocam sıkıntı olmaz merak etmeyin
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

MUR55

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
11
Pil konusunda mi globe de nasıl iyi alamadınız anlamıyorum.Dün akşama yaptım şarjı sonra dışarı çıktım mobil veri kullandım eve geldim biraz da wifi kullandım gayette iyi bir ekran süresi aldım.Ha romu yükleyip %100 yaptıktan sonra kullanmaya başlayınca başlarda %94 e kadar şarjı biraz hızlı yiyor daha sonra pil stabil hale geliyor iyi gidiyor.O da büyük ihtimal romdan kaynaklı.Yani başlarda hemen kullanıp şarj hızlı düşünce iyi değilmiş demeyin bakın benim 2 hafta olacak rom oturdu ekran süresinden anlayabilirsiniz. 3 saat 26 dakika diyor şarjda %77 de .Ufak bir matematiksel hesap yaparsak hepsini değerlere çevirirsek 206 dakikada %23 düşmüş oluyor bu da 206÷23=8,95 dakika yapar.Yani benim pilim kullanımlarımdan ötürü 8,95 dakika da bir (nerdeyse 9 dakika) %1 düşüyor.Tabi bu uzun kullanımda pil bitirmeye kadar bu süre azalır kısalır.En son şarja takacağım zaman yaptığım hesaplamalarda bu süre 8 dakika nın altına düşmüyor.Aynı kullanımlarımı diğer miui 12 lerde yaptım genellikle 7 dakikada bitirdiler hatta bazıları 6 ya kadar düşüyordu.Ha ben oyun oynamıyorum genellikle sosyal medya kullanıyorum bu da süreye etki eder.Sadece browser değil Twitter, Instagram da çok kullanıyorum.Tabi sizin kullanımlarınız da nasıl olur bilemiyorum.Ben bu romda iyi bir süre aldım sevdim.Deneyecek olanlar deneyebilir.Zaten rom eu betayı kullanıyor sadece üzerine bazı yenilikler yapıyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam ben mi globeyi Mi 4 cihazından beri kullanıyorum eu rom dan baz alıyor üzerine birşey de eklemiyor sadece rom builder kısmından özelleştirme yapabileceğimiz şeyler var aldığınız ekran süresi cidden iyi ama genel ekran kullanımıniz kaç saat 100-20 arası 2. Hususta termux üzerinden her rom yüklemem de ADB den kullanmadığım uygulamaları silerim(devredışı bırakıyor) Googlesearchbox dahil ve şuan kullandığınız sürüm ne acaba 2 haftadır kullanıyormuşsunuz ?

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
Hocam ben mi globeyi Mi 4 cihazından beri kullanıyorum eu rom dan baz alıyor üzerine birşey de eklemiyor sadece rom builder kısmından özelleştirme yapabileceğimiz şeyler var aldığınız ekran süresi cidden iyi ama genel ekran kullanımıniz kaç saat 100-20 arası 2. Hususta termux üzerinden her rom yüklemem de ADB den kullanmadığım uygulamaları silerim(devredışı bırakıyor) Googlesearchbox dahil ve şuan kullandığınız sürüm ne acaba 2 haftadır kullanıyormuşsunuz ?
MiUI Mi globeROM basic Özellikler:
init.d Başlangıç komut dosyalarının desteği
Her açılışta zipaligned APK'lar
Batarya Tweaks
Performans Tweaks
RAM Tweaks
Temiz UI Tweaks:İnce ayar demek.
Çin Uygulamaları Kaldırıldı
Daha Hızlı GPS Düzeltme
3 Yönlü Yeniden Başlatma Menüsü (Recovery ve Bootloader eklendi)
CPU ve Termal Tweaks
Hocam ne kadar eu betayı baz alsada yukarıda gördüğünüz kendisine özel ince ayarları yapıyor.Yukarıdaki metni skorpi hocamdan aldım.
Benim genel ekranıma gelicek olursak 2 gün gidiyor.%13 lerde genelde şarja takarım.Şarja takacağım ekran sürem 12 saate yaklaşmış oluyor.Bu rom da gördüklerim bunlar.Oyun vs oynamıyorum hocam genel olarak sosyal medya kullanıyorum. miui 12 romların içinde en beğendiğim bu rom oldu.
Rom sürümü : Mi Globe 20.9.3

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Mi4 kullanırken çok iyi performans vermişti.. Numan hocamın kullandığı sürüm Android 10, miui 12, mi globe 20.9.3

MUR55

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
11
Mi4 kullanırken çok iyi performans vermişti.. Numan hocamın kullandığı sürüm Android 10, miui 12, mi globe 20.9.3
Mi 4 de cidden mükemmel romları vardı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eu 20.9.3 de gayet iyi sürüm bu arada ben de onu kullanıyorum tavsiye ederim
Hocam dediğiniz pil sürümü sürümden kaynaklı olabilir çünkü MIUI 12 beta da 7-8 kere Globe rom kullandım 7 saat aldığım zaman seviniyordum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2-3 saat oyun oynadım üzerine hoparlör+kulaklık karışık şekilde müzik dinledim yanında da Instagram wp Twitter telegram ve Chrome da dolanmama rağmen bence cidden iyi bir süre verdi Rom:MiNovo 20.9.24

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-10-18-18-50-26-223_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2020-10-18-18-50-26-223_com.miui.securitycenter.jpg
    222,4 KB · Görüntüleme: 12
Son düzenleme:
Üst Alt