Sohbet Redmi Note 8 Ekran Süresi Ve Paylaşımları

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

melih97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi note 8
Konular
84
Eu romun modlu hâli pil kısmında pek bir fark göremedim tek iyi yanı romu indirirken kısıtlı da olsa özelleştirme yapmak
Revos :) deneyin pilde gayet iyi özellikle magisk modülleri ile

MemurBey

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
12

melih97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi note 8
Konular
84
Telefon olabildiği en kötü koşullarda
Görüldüğü üzere hep mobil veride ve hat neredeyse hiç çekmiyor
Parlaklık hep full
Bluetooth kulaklık bağlı telefonla görüşme müzik vs
İki günlük bekleme süresi
Msm xtended olmasa miuide asla ikinci güne cesaret edip bırakamazdım bu kullanımda 4 saati geçmezdi gerçekten iyi süre veriyor.
Normal hocam MIUI şişik geliyor ama aosp çok sade kernel yükle, magisk üzeriden modül yükle diğer pil tasarruf ayarları yap mutlaka yakalansin

MUR55

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
11
Revos :) deneyin pilde gayet iyi özellikle magisk modülleri ile
Şuan minovo kullanıyorum kesinlikle pil konusunda başarılı bir rom tavsiye ederim revos çok severim ama oneOS a geçme sürecinde oldukları için minovo kurdum cihaza

melih97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi note 8
Konular
84
Şuan minovo kullanıyorum kesinlikle pil konusunda başarılı bir rom tavsiye ederim revos çok severim ama oneOS a geçme sürecinde oldukları için minovo kurdum cihaza
Bakalım bende çok merak ediyorum oneOS u

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
Pil konusunda mi globe de nasıl iyi alamadınız anlamıyorum.Dün akşama yaptım şarjı sonra dışarı çıktım mobil veri kullandım eve geldim biraz da wifi kullandım gayette iyi bir ekran süresi aldım.Ha romu yükleyip %100 yaptıktan sonra kullanmaya başlayınca başlarda %94 e kadar şarjı biraz hızlı yiyor daha sonra pil stabil hale geliyor iyi gidiyor.O da büyük ihtimal romdan kaynaklı.Yani başlarda hemen kullanıp şarj hızlı düşünce iyi değilmiş demeyin bakın benim 2 hafta olacak rom oturdu ekran süresinden anlayabilirsiniz. 3 saat 26 dakika diyor şarjda %77 de .Ufak bir matematiksel hesap yaparsak hepsini değerlere çevirirsek 206 dakikada %23 düşmüş oluyor bu da 206÷23=8,95 dakika yapar.Yani benim pilim kullanımlarımdan ötürü 8,95 dakika da bir (nerdeyse 9 dakika) %1 düşüyor.Tabi bu uzun kullanımda pil bitirmeye kadar bu süre azalır kısalır.En son şarja takacağım zaman yaptığım hesaplamalarda bu süre 8 dakika nın altına düşmüyor.Aynı kullanımlarımı diğer miui 12 lerde yaptım genellikle 7 dakikada bitirdiler hatta bazıları 6 ya kadar düşüyordu.Ha ben oyun oynamıyorum genellikle sosyal medya kullanıyorum bu da süreye etki eder.Sadece browser değil Twitter, Instagram da çok kullanıyorum.Tabi sizin kullanımlarınız da nasıl olur bilemiyorum.Ben bu romda iyi bir süre aldım sevdim.Deneyecek olanlar deneyebilir.Zaten rom eu betayı kullanıyor sadece üzerine bazı yenilikler yapıyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Üst Alt