Pil konusunda mi globe de nasıl iyi alamadınız anlamıyorum.Dün akşama yaptım şarjı sonra dışarı çıktım mobil veri kullandım eve geldim biraz da wifi kullandım gayette iyi bir ekran süresi aldım.Ha romu yükleyip %100 yaptıktan sonra kullanmaya başlayınca başlarda %94 e kadar şarjı biraz hızlı yiyor daha sonra pil stabil hale geliyor iyi gidiyor.O da büyük ihtimal romdan kaynaklı.Yani başlarda hemen kullanıp şarj hızlı düşünce iyi değilmiş demeyin bakın benim 2 hafta olacak rom oturdu ekran süresinden anlayabilirsiniz. 3 saat 26 dakika diyor şarjda %77 de .Ufak bir matematiksel hesap yaparsak hepsini değerlere çevirirsek 206 dakikada %23 düşmüş oluyor bu da 206÷23=8,95 dakika yapar.Yani benim pilim kullanımlarımdan ötürü 8,95 dakika da bir (nerdeyse 9 dakika) %1 düşüyor.Tabi bu uzun kullanımda pil bitirmeye kadar bu süre azalır kısalır.En son şarja takacağım zaman yaptığım hesaplamalarda bu süre 8 dakika nın altına düşmüyor.Aynı kullanımlarımı diğer miui 12 lerde yaptım genellikle 7 dakikada bitirdiler hatta bazıları 6 ya kadar düşüyordu.Ha ben oyun oynamıyorum genellikle sosyal medya kullanıyorum bu da süreye etki eder.Sadece browser değil Twitter, Instagram da çok kullanıyorum.Tabi sizin kullanımlarınız da nasıl olur bilemiyorum.Ben bu romda iyi bir süre aldım sevdim.Deneyecek olanlar deneyebilir.Zaten rom eu betayı kullanıyor sadece üzerine bazı yenilikler yapıyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.