Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam dediğim mi globe sürümünü güncellerseniz miui 12 tam ekran hareketlerini kaybedersiniz. Şuan güncelleme yapmanızı kesinlikle önermem eğer eu beta miui 11 tam ekran hareketlerini bırakıp miui 12 tam ekran hareketlerine geçerse o zaman güncelleyin derim
Zaten EU Beta 20.10.15'teyim hocam. MIUI 11 stili tam ekran hareketlerini de sevdiğim için sorun etmiyorum şu an. Son sürümleri kullanmayı seviyorum. İçimdeki güncelleme dürtüsünü her hafta güncelleyerek bastırıyorum çünkü. Ama Mi Globe'de nasıl oluyor güncelleme merak ediyorum. Ona göre geçeceğim.
Zaten EU Beta 20.10.15'teyim hocam. MIUI 11 stili tam ekran hareketlerini de sevdiğim için sorun etmiyorum şu an. Son sürümleri kullanmayı seviyorum. İçimdeki güncelleme dürtüsünü her hafta güncelleyerek bastırıyorum çünkü. Ama Mi Globe'de nasıl oluyor güncelleme merak ediyorum. Ona göre geçeceğim.
Aynı şekil hocam sistem güncellemeden zip olarak inen dosyayı twrp üzerinden flashlamanız yeterli.Zaten mi globe şuan son sürümü sizin kullandığınız sürümle aynı
Hocam güncelleme işlerine ben pek girmiyorum romda yeteri kadar yenilikler varsa birde stabilse bana yeter hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam siz bilirsiniz ama ben çok beğendim 1 haftadır kullanıyorum daha hata görmedim ama şu güvenlik uygulamasını eskiye alamıyorum.En son 9 saat 25 dakika gördüm sonra bir baktım sıfırdan saymaya başladı hocam bu sefer de böyle gösteriyor. Toplamda 9 :25+1:37=11 saat 2 dakika ekran sürem böyle
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Redmi Note 8 için iki adet ekran süresi paylaşımı konusu olmuş ve her ikisinde de bolca mesaj yazılmış. Her hangi birini silmeye ya da kapatmaya elim varmadı. Çok sık uyguladığımız bir çözüm değil fakat her iki konuyu birleştirdim ve oluşan yeni konuyu sabite aldım.
Ah bilsem bu konu başlığı altında bir arkadaş demişti ama kim olduğunu hatırlamıyorum, uçak moduna alınca sorun kalmıyor diye.. Temalar uygulaması harbiden saçmalık, ya favoriler kayıp yada ağa bağlanmıyor vs.