Sohbet Redmi Note 8 Ekran Süresi Ve Paylaşımları

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Hocam dediğim mi globe sürümünü güncellerseniz miui 12 tam ekran hareketlerini kaybedersiniz. Şuan güncelleme yapmanızı kesinlikle önermem eğer eu beta miui 11 tam ekran hareketlerini bırakıp miui 12 tam ekran hareketlerine geçerse o zaman güncelleyin derim
Zaten EU Beta 20.10.15'teyim hocam. MIUI 11 stili tam ekran hareketlerini de sevdiğim için sorun etmiyorum şu an. Son sürümleri kullanmayı seviyorum. İçimdeki güncelleme dürtüsünü her hafta güncelleyerek bastırıyorum çünkü. Ama Mi Globe'de nasıl oluyor güncelleme merak ediyorum. Ona göre geçeceğim.

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
Zaten EU Beta 20.10.15'teyim hocam. MIUI 11 stili tam ekran hareketlerini de sevdiğim için sorun etmiyorum şu an. Son sürümleri kullanmayı seviyorum. İçimdeki güncelleme dürtüsünü her hafta güncelleyerek bastırıyorum çünkü. Ama Mi Globe'de nasıl oluyor güncelleme merak ediyorum. Ona göre geçeceğim.
Aynı şekil hocam sistem güncellemeden zip olarak inen dosyayı twrp üzerinden flashlamanız yeterli.Zaten mi globe şuan son sürümü sizin kullandığınız sürümle aynı

bozkurt11

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
not 8
Konular
6
Hocam güncelleme işlerine ben pek girmiyorum romda yeteri kadar yenilikler varsa birde stabilse bana yeter hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam siz bilirsiniz ama ben çok beğendim 1 haftadır kullanıyorum daha hata görmedim ama şu güvenlik uygulamasını eskiye alamıyorum.En son 9 saat 25 dakika gördüm sonra bir baktım sıfırdan saymaya başladı hocam bu sefer de böyle gösteriyor. Toplamda 9 :25+1:37=11 saat 2 dakika ekran sürem böyle
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hangri rom bu hocam

melih97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi note 8
Konular
84
Metin hocam m8 se var onda android 9 var temalar onda da hata veriyor zil sesi değiştirirken ama net kapalı iken hata vermiyor çözüm nedir ?

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
StreX Numan2094

Redmi Note 8 için iki adet ekran süresi paylaşımı konusu olmuş ve her ikisinde de bolca mesaj yazılmış. Her hangi birini silmeye ya da kapatmaya elim varmadı. Çok sık uyguladığımız bir çözüm değil fakat her iki konuyu birleştirdim ve oluşan yeni konuyu sabite aldım.
Elinize sağlık hocam

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Metin hocam m8 se var onda android 9 var temalar onda da hata veriyor zil sesi değiştirirken ama net kapalı iken hata vermiyor çözüm nedir ?
Ah bilsem :) bu konu başlığı altında bir arkadaş demişti ama kim olduğunu hatırlamıyorum, uçak moduna alınca sorun kalmıyor diye.. Temalar uygulaması harbiden saçmalık, ya favoriler kayıp yada ağa bağlanmıyor vs.

Üst Alt