Uzun süredir gözümüz yollarda beklediğimiz Redmi’nin yeni telefonları Note 8 ve Note 8 Pro bugün tanıtıldı! İddialı özellikleriyle ve fiyatıyla dikkat çeken telefonların tüm detayları...
Okumaya devam et...
Okumaya devam et...
Ama mediatek işlemci ne kadar güvenilir eskisi kadar güvenilir mi acaba mediatekEline sağlık hocam.
Note 8 in Note 7 den fazlaca üstün bir tarafı yok sanırım. Note 8 pro ise MTK işlemci..
En azından her sene cihaz almaya gerek kalmıyor böylelikle
( Yinede pro modeli sıvı soğutma sebebiyle oyun severleri sevindiricek. )
Ama mediatek işlemci ne kadar güvenilir eskisi kadar güvenilir mi acaba mediatek
Benin sorduğum o soru değildi mediatek işlemcili bir telefon alsak bizi yarı yolda bırakır mı diye merak ettiydimHocam mediatek Helio p60 modeli ve sonrası ile beraber Snapdragon kadar olmasa da baya iyi grafik çiziyor. Tercih edilebilir bir seçenek. Bense hiç ısınamadım Mtk'ya o ayrı.
Benin sorduğum o soru değildi mediatek işlemcili bir telefon alsak bizi yarı yolda bırakır mı diye merak ettiydim
Eline sağlık hocam.
Note 8 in Note 7 den fazlaca üstün bir tarafı yok sanırım. Note 8 pro ise MTK işlemci..
En azından her sene cihaz almaya gerek kalmıyor böylelikle
( Yinede pro modeli sıvı soğutma sebebiyle oyun severleri sevindiricek. )
Ya niyeyse mediatek işlemcilere pek güvenilmiyor niyeyse bir arkadaştan duydum imei afedersin hocam kaba dil kullanacam yanlış anlama imei çakma işi çok zormuş bir mod arkadaştan öyle duydum imeisi giderse eğer anakart değiştirmek zorunda kalınıyormuş Bu mod maxicepde ama bir sitede daha kötü bilgiler var hiç iyi olmayan başka sitedeHocam neden yarı yolda bıraksın? Yolda bırakmaktan kastınız nedir?