Uzun süredir gözümüz yollarda beklediğimiz Redmi’nin yeni telefonları Note 8 ve Note 8 Pro bugün tanıtıldı! İddialı özellikleriyle ve fiyatıyla dikkat çeken telefonların tüm detayları...
Okumaya devam et...
Okumaya devam et...
1 tane de devlete etti 1800, evofone 400 liradan az kâr almaz 2200den fazla bile girebilir145 $'lık cihaz nasıl 2200 oluyor? 1500'den gelmesi lazım.
Ya niyeyse mediatek işlemcilere pek güvenilmiyor niyeyse bir arkadaştan duydum imei afedersin hocam kaba dil kullanacam yanlış anlama imei çakma işi çok zormuş bir mod arkadaştan öyle duydum imeisi giderse eğer anakart değiştirmek zorunda kalınıyormuş Bu mod maxicepde ama bir sitede daha kötü bilgiler var hiç iyi olmayan başka sitede
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MTK işlemciyi neden sevmiyorsunuz?Mtk işlemci mi?
Evlat olsa sevilmez...kapının önüne konulmaz...
bedava verilse, kullanılmaz...
![]()
İki tane Redmi Note 4 telefon tecrübe ettim... Aynı kullanım şartları ile Mtk işlemcili olanı 6 saat ekran süresini zor veriyordu, Sd ise zorlamadan 10 saat veriyor... Isınmasını saymıyorum bile.MTK işlemciyi neden sevmiyorsunuz?![]()
Daha önce Mtk işlemci kullanmadığım için bir şey diyemiyorum. Siz öyle diyorsanız öyledir.İki tane Redmi Note 4 telefon tecrübe ettim... Aynı kullanım şartları ile Mtk işlemcili olanı 6 saat ekran süresini zor veriyordu, Sd ise zorlamadan 10 saat veriyor... Isınmasını saymıyorum bile.
"benim için" kapıya koymama, evlat olsa sevmeme, bedava verseler kullanmama sebebi...![]()