MIUI 11 Redmi Note 7 Xiaomi Eu (Android 9) Beta 9.12.12_Kararlı 11.0.4.0 Rom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

msstss

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mesut
Cihazım
Mİ MAX
Konular
12
Tamam ben farketmedim kullanıyorum bir sıkıntımda yok çok şükür.Siz bunları bile bile yüklediniz madem neden şikayet ediyorsunuz.Sıkıntı olacaktır elbet hiç bir zaman kusursuz rom çıkmaz yada ben inanmıyorum çıkacağına.Yinede eu en yakını kusursuza bu şimdi olmassa ilerki güncellemelerde düzelecektir elbet.

Mesele o değil "toz kondurmayın..." Hocam nick'imizin altında yönetici yazıyor diye biz eu veya farklı bir romdan gelir elde etmiyoruz.Sadece paylaşılan bir bilgi vs burada sizlerle paylaşıyor ve herkes faydalansın istiyoruz.Gönüllü ve severek yapıyoruz bunu.(Bu algıyı atalım artık kafamızdan lütfen)Umarım anlatabilmişimdir.Konuyu dağıtmadan devam edelim lütfen.İyi forumlar..

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gereksiz fanatiklikten dolayı düşündüm onuda yanlış düşünmüşüm yoksa kimsenin bir algısı/çıkarı yok her kesin ortak noktası paylaşım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Magisk kurulu ama uygulama çalışmıyor

Magisk denemedim ama sanırım güvenlik yamalarıyla ilgili bir durum yeni mgsk sürümünü beklemen lazım.

colorrrs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ugur
Cihazım
redmi note 7
Konular
0
Emeğinize sağlık. Magisk 19.4 çalışıyor. Rootladım. Beta olmasına rağmen oldukça hızlı ve akıcı. 10.3.12'den geldim. Geri dönmeyi düşünmüyorum.

KaizenTR

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
.
Meslek
.
Konular
37
Emeğinize sağlık. Magisk 19.4 çalışıyor. Rootladım. Beta olmasına rağmen oldukça hızlı ve akıcı. 10.3.12'den geldim. Geri dönmeyi düşünmüyorum.
Magisk root çalışıyor mu? bende 19.4 yüklrdim ama kuruldu ama app ye tıklayın tepki yo sorun ne olabilir sizce?

colorrrs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ugur
Cihazım
redmi note 7
Konular
0
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Çalışıyor. Romdan sonra direk bunu, orange fox recovery'den kurdum. Rom'a temiz kurulum yapmıştım ama .Internal'a kadar wipeladım. Bilemiyorum bir faydası olmuşmudur. Apk sını kendisi atıyor zaten biliyorsunuz. Önerim, uygulamanın datasını temizlemeniz, olmadı farklı apk'larla denemeniz.

cohci52

Destek Ekibi
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Güvenlik
Konular
209
Teşekkürler hocam var mı bir sorun romda genel olarak fikir alabilir miyiz sizden?

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Recai74

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Recai
Cihazım
Lg g3
Konular
34
Mi 10 eu betanın ustune direk kurdum canavar gibi hiç sorun yok kasıyor diyenleri anlamıyorum olabilir ama ben çok memnunum

colorrrs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ugur
Cihazım
redmi note 7
Konular
0
Rica ederim hocam. İlk dikkatimi çeken tabiki android 9 oluşu :) 10 beklerdik. Yeni arabaya eski lastikler. Pil yüzdesinin ikonun yanında da gösteriliyor oluşu iyi ama sanki bug var son rakamda. Ekran süresi bölümünün ana ayarlara gelmiş olmasına sevindim. 4 tuşa basmak zorundaydık bunun için biliyorsunuz ve ben sık kullanıyordum. programıyla ana ekrana almam gerekiyordu zira. Bildirimler sıkıntısız görünüyor. Karanlık mod hala karanlık değil. Kor siyah maalesef. Ben kurduktan sonra XiaomiADBFastbootTools la bütün bloatware'leri kaldırdım. 39 yüklü uygulama kaldırmışım baktım. Stabilitesi hızı yeterli. Bir önceki rom'um 10.3.12 den farklı değil. Ha bir de reklam konularında biraz çekingen davranmışlar. Default kapalı olarak geliyor bir çoğu. Mesela güvenlik uygulaması / ayarlar / tavsiye bölümü kaldırılmış.Aynı şekilde simkart ve mobil ağlar'daki veri kullanım bilgilerini bildir v.s. yok. İyi bir şey.

Kamera Anx'in son versiyonu gibi küçük değişiklikler olmuş. 48mp ve Ağır çekim alt banda gelmiş. Ama ağır çekimde video çektiğinizde size çekimi ağırlaştırılmış bir video vermiyor. Ne veriyor. 120 frame çekilmiş düz bir video. ( fullHD veya HD ) Bunun için herhangi bir "tool" da bulamadım tel'in içinde. Sanırım Snapdragon 660 hem çekip hem de aynı anda ağır çekime render yapacak kapasitede değil. Bugüne kadar yaptı ama 5-10 saniyede bir frame drop yaşattı bize. Ama hala portre modu gcam'den daha iyi çekiyor. Gcam tof kamerasını kullanmada sorun yaşıyor ya da kullanmıyor sanırım. Pixel alışkanlığı.

agit77

Tema Ekibi
Yönetici
Tema Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi 11 Lite
Meslek
Grafiker
Konular
593
Batarya Kullanım

msstss

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mesut
Cihazım
Mİ MAX
Konular
12
Rica ederim hocam. İlk dikkatimi çeken tabiki android 9 oluşu :) 10 beklerdik. Yeni arabaya eski lastikler. Pil yüzdesinin ikonun yanında da gösteriliyor oluşu iyi ama sanki bug var son rakamda. Ekran süresi bölümünün ana ayarlara gelmiş olmasına sevindim. 4 tuşa basmak zorundaydık bunun için biliyorsunuz ve ben sık kullanıyordum. programıyla ana ekrana almam gerekiyordu zira. Bildirimler sıkıntısız görünüyor. Karanlık mod hala karanlık değil. Kor siyah maalesef. Ben kurduktan sonra XiaomiADBFastbootTools la bütün bloatware'leri kaldırdım. 39 yüklü uygulama kaldırmışım baktım. Stabilitesi hızı yeterli. Bir önceki rom'um 10.3.12 den farklı değil. Ha bir de reklam konularında biraz çekingen davranmışlar. Default kapalı olarak geliyor bir çoğu. Mesela güvenlik uygulaması / ayarlar / tavsiye bölümü kaldırılmış.Aynı şekilde simkart ve mobil ağlar'daki veri kullanım bilgilerini bildir v.s. yok. İyi bir şey.

Kamera Anx'in son versiyonu gibi küçük değişiklikler olmuş. 48mp ve Ağır çekim alt banda gelmiş. Ama ağır çekimde video çektiğinizde size çekimi ağırlaştırılmış bir video vermiyor. Ne veriyor. 120 frame çekilmiş düz bir video. ( fullHD veya HD ) Bunun için herhangi bir "tool" da bulamadım tel'in içinde. Sanırım Snapdragon 660 hem çekip hem de aynı anda ağır çekime render yapacak kapasitede değil. Bugüne kadar yaptı ama 5-10 saniyede bir frame drop yaşattı bize. Ama hala portre modu gcam'den daha iyi çekiyor. Gcam tof kamerasını kullanmada sorun yaşıyor ya da kullanmıyor sanırım. Pixel alışkanlığı.

Pil yüzdesi bug değil bilerek sondaki rakamı küçük tutmuşlarda gerçekten bug gibi duruyor :) sanırım köşeler yuvarlak olduğu için sığdırmak istemişlerde ne gerek var sola çekebilirler veya bize seçenek sunabilir pil sağda yüzde solda gibi.

colorrrs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ugur
Cihazım
redmi note 7
Konular
0
Cihazı ilk kurup pili açtığımda yanlış hatırlamıyorsam düzgündü. Kısa süre sonra sağdaki rakam küçülüyor. Bug gibi geliyor bana. Yoksa bu hali aptalca :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt