- Adım
- Sinan
- Cihazım
- Redmi K30 Pro
- Konular
- 3
Böyle oluyorsa sıkıntı yok hocam diğer türlü bilmiyorum sagolun
Global rom üzerine o şekilde kuramazsınız hocam,hata verir.Böyle oluyorsa sıkıntı yok hocam diğer türlü bilmiyorum sagolun
Hocam Beta üzerine Beta kurarken gerekmiyor.Kararlı için Dalvik art cache ,cache ve system wipe yaparak geçebilirsiniz.Ama en temizi format data yapmanız olur.Bazen romlar kurulumda şifre ekranına düşebiliyor.Beta rom'dan kararlı rom'a geçmek için illa ki Wipe yapmamız gerekiyor mu? Beta güncellemelerini normal olarak kurabiliyordum o yüzden sormak istedim
Çok teşekkür ederim hocam. Sayenizde herşeyi kolayca öğrenebiliyoruzHocam Beta üzerine Beta kurarken gerekmiyor.Kararlı için Dalvik art cache ,cache ve system wipe yaparak geçebilirsiniz.Ama en temizi format data yapmanız olur.
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Estağfurullah hocam,rica ederim.Çok teşekkür ederim hocam. Sayenizde herşeyi kolayca öğrenebiliyoruz
İyi forumlar hocam, eu stabil miui 10 yuklu telefonuma , eu stabil miui 11 yuklerken hangi adimlarla yuklemeliyim ki , imei kayitli telefonumun imeisi gitmesin ? (Twrp yuklu cihazda)Estağfurullah hocam,rica ederim.
İmei gitmez hocam.Gereken yedekleri alıp twrp den 4 wipe yapın kurun yeni versiyonu.İyi forumlar hocam, eu stabil miui 10 yuklu telefonuma , eu stabil miui 11 yuklerken hangi adimlarla yuklemeliyim ki , imei kayitli telefonumun imeisi gitmesin ? (Twrp yuklu cihazda)
Uyguladim hocam sorun cikmadi tesekkur ederimİmei gitmez hocam.Gereken yedekleri alıp twrp den 4 wipe yapın kurun yeni versiyonu.
Konu başlığında da kurulum anlatımı mevcut.
Rica ederim, hayırlı olsun hocam.Uyguladim hocam sorun cikmadi tesekkur ederim