Hocam nasıl kurulum yaptınız bilmiyorum ama aksine ben memnunum.Batarya performansı,hızı gayet iyi bence.Ben stabil kullandığım için temiz kurulumla geçtim.
Aynen ama işte Mi11 hevesi ile yükledik. Sanırım Masik ve Ros çalışıyordur yakında çıkarsa geçerizBende temiz kurulum yaptım ve hızı hiçte iyi değil yavaşlığı geçişlerde hissediyorsun.
Aynen ama işte Mi11 hevesi ile yükledik. Sanırım Masik ve Ros çalışıyordur yakında çıkarsa geçeriz
Bilen bilir beni hocam,lafımı esirgemem bir sıkıntı görsem kullanmayın derim zaten,tozla gübürle ne alakası var.Ben sıkıntısız kullanıyorum belki eksik birşey yapılmıştır diye bilgi vermek istedim.Ha gerek varmı yokmuş.Siz kullanmayın.Orası öylede insanlar bunu bilerek yüklesin. Sırf toz kondurmamak için sende sorun vardır bende olmuyor demek yanlış. Romdaki yavaşlığı hissetmemek imkansız ve sadece o değil bir şeyi açarken açılış grafiğinde bile yavaşlığı hissediyorsun.
Boşverin arkadaşlar gerek yok gönülleri yıkmaya beğenen beyenmeyen olacak zaten ilk Mi11 tabii ki olağan bazı sıkıntıların olacağı. Ben kullanmaya devam edicem çünkü tercihim hep yeniden/yenilikten yana elimde değilBilen bilir beni hocam,lafımı esirgemem bir sıkıntı görsem kullanmayın derim zaten,tozla gübürle ne alakası var.Ben sıkıntısız kullanıyorum belki eksik birşey yapılmıştır diye bilgi vermek istedim.Ha gerek varmı yokmuş.Siz kullanmayın.
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bilen bilir beni hocam,lafımı esirgemem bir sıkıntı görsem kullanmayın derim zaten,tozla gübürle ne alakası var.Ben sıkıntısız kullanıyorum belki eksik birşey yapılmıştır diye bilgi vermek istedim.Ha gerek varmı yokmuş.Siz kullanmayın.
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Magisk kurulu ama uygulama çalışmıyorBu kişiye özel bir durum değil her keste olan bir sorun hatta girin eu sitesine bakın çoğu kişi yavaşlıktan şikayetçi olmuş olabilirde beta ve ilk sürüm siz fark etmiyorsunuz demek ki.
- Overall bad performance on animations.
- Lagging generally
- Needs some "thinking time" before opening apps or keyboard
- Batterylife worse than on MIUI 10
- (i dont care, but antutu score is a bit worse than on MIUI 10)
Tamam ben farketmedim kullanıyorum bir sıkıntımda yok çok şükür.Siz bunları bile bile yüklediniz madem neden şikayet ediyorsunuz.Sıkıntı olacaktır elbet hiç bir zaman kusursuz rom çıkmaz yada ben inanmıyorum çıkacağına.Yinede eu en yakını kusursuza bu şimdi olmassa ilerki güncellemelerde düzelecektir elbet.Bu kişiye özel bir durum değil her keste olan bir sorun hatta girin eu sitesine bakın çoğu kişi yavaşlıktan şikayetçi olmuş olabilirde beta ve ilk sürüm siz fark etmiyorsunuz demek ki.
- Overall bad performance on animations.
- Lagging generally
- Needs some "thinking time" before opening apps or keyboard
- Batterylife worse than on MIUI 10
- (i dont care, but antutu score is a bit worse than on MIUI 10)