MIUI 11 Redmi Note 7 Xiaomi Eu (Android 10) Beta 20.3.26_Kararlı 11.0.1.0 Rom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cerhan82

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
Mİ 6
Meslek
Biyolog-Kalite Md.
Konular
3
Elimde Redmi Note 8 de var hocam global rom yüklü. Onda çalışmaz mı acaba merak ettim nasıl duruyor diye

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Note 8'de ne kadar sağlıklı çalışır bir şey diyemem.
Ama miui optimizasyonu kapatabiliyorsanız, ardından ayarlar menüsünde gözüküyor mu diye bakın.
Eğer ortam ekranı yada her zaman açık ekran yazıyorsa apk gönderirim.

Bu görüntü mi 6 telefonumdan (takılmalar ve hızlandırma dosya gife dönüştüğü için).
Aynı şekilde note 7 masik 9.4 romda da böyle çalışıyor.
Eu roma modlansa çok iyi olur.

Son düzenleme:

eminreis80

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Mi 10t Pro
Meslek
makine mühendisi
Konular
14
Mesajımı yanlış anlamışsınız hocam, var mı diye değil kullanabilen var mı diye sormuştum. Şöyle açıklayayım:
Global romda gelişmiş seçeneklerden miui optimizasyonu kapatınca menüde ortam ekranı seçeneği çıkıyor. Ama Eu romda gelişmiş seçeneklerde miui optimizasyonu yok. Bu durumda lavender.xml dosyasına gerekli kodu yazınca menüye geliyor ve ilgili apk yı priv-app içine atınca yada direkt kurunca aod ayarları açılıyor ama ya ayarları değiştirirken hata veriyor yada ayarlar hata vermesede düzgün çalışmıyor. Ama note 7 Masik romda aod gayet stabil çalışıyor. Ayrıca Mi 6da Miuitr rom kullanıyorum. Mi 6 amoled değil. Ama bu romda gayet stabil çalışıyor. Aod gösterim süresi 10 saniye olarak ayarlı, yani ekran kilitlenince yada bildirim gelince 10saniye gözüküp kapanıyor. Böylece hem şarj yemiyor hem de ekrana zararı olmuyor. Bu seçenek Masik romda yok, o sebeple mi 6'dan apkyı Note 7 Masik roma aktarınca 10 saniye olarak gayet stabil çalışıyor ama Masik rom şarj performansı iyi değil. Miroom, revos ve eu romda ise bu apk hata veriyor.
Dediğim gibi aod ekran kilitlenince yada bildirim gelince 10 saniye göründüğü için yani bir nevi kilit ekranı gibi çalıştığı için ekran yanığına, hayalet ekrana sebep olmuyor.
O sebeple bir yolunu bulup Eu romda aod kullanabilen var mı?
Dediğinizi gayet iyi anladım hocam
Ancak bu dediğiniz ayarı 2-3 ay öncesinde rn7 için eu betada denedim
ilk başlarda stabil çalışmıyordu
bildirim gelince bir iki saniye ekran açılıyor sonra geri kapanıyordu
sonraki güncellemede hiç çalışmaz oldu
ondan sonraki güncellemelerin hiç birinde çalışmadı. İlgili uygulamayı farklı rom ve farklı telefonlardan çekip güncellememe rağmen bi faydası olmadı
bir süre sonra ayarlar kısmında da gözükmemeye başladı
yapmış olduğum yorumu buna istinaden yaptım
ancak miui ninki gibi 3. parti yazılımlarla yapabilirsiniz
Onlar da artık ne kadar Hoşunuza giderse :)

Lirikal Militan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Recep
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
0
Herkese iyi akşamlar. Uzun zamandır rom degistirmiyorum guncelleme yapmıyorum vakit ayiramadigimdan. Forumu da takip ediyordum fakat aktif değildim.
Suan xiaomi.eu beta romdayim. 9.6.27 sürümündeyim. Benim kendime gore bulduğum en duzgun surum olduğu icin kaldim. Bunun disinda stabil eu 10.3.5.0 surumu cok ideal.
Simdi bi sorum olacak. Ben 20.3.19 sürümüne guncellemek istiyorum. Aksi bir durumda android 9 tabanlı eu surumlerine gecis yaptigimda sıkıntı oluyor mu bizim cihazda. Epeydir rom değişikliği yapmıyorum cok kurcalardim normalde. Hazir bosken son sürüme guncelleyip kendime gore ayarlıyim epey bi ugrasicam cunku aliskanlik sistem uygulamalarindan bir çoğunu silip google uygulamalarını sisteme gomucem vs. O yuzden soruyorum sorun olursa android 9 tabanlı miui 10 sürümlerine donmekte sıkıntı oluyor mu?

bugra-1597

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Buğra Şafak
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
0
Dediğinizi gayet iyi anladım hocam
Ancak bu dediğiniz ayarı 2-3 ay öncesinde rn7 için eu betada denedim
ilk başlarda stabil çalışmıyordu
bildirim gelince bir iki saniye ekran açılıyor sonra geri kapanıyordu
sonraki güncellemede hiç çalışmaz oldu
ondan sonraki güncellemelerin hiç birinde çalışmadı. İlgili uygulamayı farklı rom ve farklı telefonlardan çekip güncellememe rağmen bi faydası olmadı
bir süre sonra ayarlar kısmında da gözükmemeye başladı
yapmış olduğum yorumu buna istinaden yaptım
ancak miui ninki gibi 3. parti yazılımlarla yapabilirsiniz
Onlar da artık ne kadar Hoşunuza giderse :)
Hocam bir şekilde kurdum Aod hata vermiyor lakin 2 saniye durup gidiyor hemen. Bunun için bir çözüm yokmu acaba ?

Edit;
Çözdüm hocam şuan gayet güzel çalışıyor, ama 10 saniye durma ayarını getiremedim.

Son düzenleme:

eminreis80

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Mi 10t Pro
Meslek
makine mühendisi
Konular
14
Herkese iyi akşamlar. Uzun zamandır rom degistirmiyorum guncelleme yapmıyorum vakit ayiramadigimdan. Forumu da takip ediyordum fakat aktif değildim.
Suan xiaomi.eu beta romdayim. 9.6.27 sürümündeyim. Benim kendime gore bulduğum en duzgun surum olduğu icin kaldim. Bunun disinda stabil eu 10.3.5.0 surumu cok ideal.
Simdi bi sorum olacak. Ben 20.3.19 sürümüne guncellemek istiyorum. Aksi bir durumda android 9 tabanlı eu surumlerine gecis yaptigimda sıkıntı oluyor mu bizim cihazda. Epeydir rom değişikliği yapmıyorum cok kurcalardim normalde. Hazir bosken son sürüme guncelleyip kendime gore ayarlıyim epey bi ugrasicam cunku aliskanlik sistem uygulamalarindan bir çoğunu silip google uygulamalarını sisteme gomucem vs. O yuzden soruyorum sorun olursa android 9 tabanlı miui 10 sürümlerine donmekte sıkıntı oluyor mu?
dönüşte sıkıntı olacağını sanmıyorum hocam ancak bu sürüm de şu zamana kadar çıkan Android 10 sürümlerinin arasından en stabili gibi
O yüzden geri dönüş yapacağınızı pek düşünmüyorum açıkçası
ancak siz gene de gerekli yedeklemelerinizi yapın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bir şekilde kurdum Aod hata vermiyor lakin 2 saniye durup gidiyor hemen. Bunun için bir çözüm yokmu acaba ?

Edit;
Çözdüm hocam şuan gayet güzel çalışıyor, ama 10 saniye durma ayarını getiremedim.

Şuan ki durum nasıl hocam?
başka cihazdan kısa bir video atma şansınız var mı?

bugra-1597

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Buğra Şafak
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
0
dönüşte sıkıntı olacağını sanmıyorum hocam ancak bu sürüm de şu zamana kadar çıkan Android 10 sürümlerinin arasından en stabili gibi

Hocam cihazı aşırı kastırdı, kilit ekranını açarken problem çıkartıyor ama bir kaç resim çektim. Şuan kapalı durumda ama o 5 dakikalık süreç bile beni tatmin etti diyebilirim.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Lirikal Militan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Recep
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
0

Sağolun hocam. Tahminimce sorun olmamasi gerekiyor ama emin olamadim xiaomi ve google politikaları sürekli değişebiliyor özellikle android sürümü düşürmeden dolayi sıkıntı cikar mi emin olamadim. Bi gecis yapacağım artik umarim sorunsuz bi şekilde ayarlarim da uzun süre ugrasmam bir daha.
Bir de aklima gelmisken sorayim ahize sesinde kayip var mi? Miui 11 sürümlerinde düşük oldugunu duymustum.

cerhan82

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
Mİ 6
Meslek
Biyolog-Kalite Md.
Konular
3

Edit;

Nasıl çözdünüz ne yaptınız?
10saniye olan apk yı atayım bir de onunla deneyin bakalım çalışacak mı?

bugra-1597

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Buğra Şafak
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
0
Nasıl çözdünüz ne yaptınız?
10saniye olan apk yı atayım bir de onunla deneyin bakalım çalışacak mı?
Olur hocam atın birde onunla deneyeyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt