MIUI 11 Redmi Note 7 Xiaomi Eu (Android 10) Beta 20.3.26_Kararlı 11.0.1.0 Rom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cerhan82

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
Mİ 6
Meslek
Biyolog-Kalite Md.
Konular
3
Redmi note 7 de aod varmi
Gobal romda miui optimizasyonu kapatınca aktifleşiyor ama Eu romda miui optimizasyon yok. Kodlar ve apk ile de düzgün çalışmıyor. Masik rom dışında çalışan rom bulamadım. Onunda şarjı çok kötü.

altuns

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mevlut
Cihazım
Resmi 5 plus
Konular
45
Gobal romda miui optimizasyonu kapatınca aktifleşiyor ama Eu romda miui optimizasyon yok. Kodlar ve apk ile de düzgün çalışmıyor. Masik rom dışında çalışan rom bulamadım. Onunda şarjı çok kötü.
Ben eu betadayim twrp ile eu stabile gecsem sorun olur mu

cerhan82

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
Mİ 6
Meslek
Biyolog-Kalite Md.
Konular
3
Redmi Note 7 de aod yok hocam
güncelleme detaylarında aod ile alakalı bir şey var ise bu amoled ekranı telefonlar için geçerlidir
Mesajımı yanlış anlamışsınız hocam, var mı diye değil kullanabilen var mı diye sormuştum. Şöyle açıklayayım:
Global romda gelişmiş seçeneklerden miui optimizasyonu kapatınca menüde ortam ekranı seçeneği çıkıyor. Ama Eu romda gelişmiş seçeneklerde miui optimizasyonu yok. Bu durumda lavender.xml dosyasına gerekli kodu yazınca menüye geliyor ve ilgili apk yı priv-app içine atınca yada direkt kurunca aod ayarları açılıyor ama ya ayarları değiştirirken hata veriyor yada ayarlar hata vermesede düzgün çalışmıyor. Ama note 7 Masik romda aod gayet stabil çalışıyor. Ayrıca Mi 6da Miuitr rom kullanıyorum. Mi 6 amoled değil. Ama bu romda gayet stabil çalışıyor. Aod gösterim süresi 10 saniye olarak ayarlı, yani ekran kilitlenince yada bildirim gelince 10saniye gözüküp kapanıyor. Böylece hem şarj yemiyor hem de ekrana zararı olmuyor. Bu seçenek Masik romda yok, o sebeple mi 6'dan apkyı Note 7 Masik roma aktarınca 10 saniye olarak gayet stabil çalışıyor ama Masik rom şarj performansı iyi değil. Miroom, revos ve eu romda ise bu apk hata veriyor.
Dediğim gibi aod ekran kilitlenince yada bildirim gelince 10 saniye göründüğü için yani bir nevi kilit ekranı gibi çalıştığı için ekran yanığına, hayalet ekrana sebep olmuyor.
O sebeple bir yolunu bulup Eu romda aod kullanabilen var mı?

bugra-1597

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Buğra Şafak
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
0
Mesajımı yanlış anlamışsınız hocam, var mı diye değil kullanabilen var mı diye sormuştum. Şöyle açıklayayım:
Global romda gelişmiş seçeneklerden miui optimizasyonu kapatınca menüde ortam ekranı seçeneği çıkıyor. Ama Eu romda gelişmiş seçeneklerde miui optimizasyonu yok. Bu durumda lavender.xml dosyasına gerekli kodu yazınca menüye geliyor ve ilgili apk yı priv-app içine atınca yada direkt kurunca aod ayarları açılıyor ama ya ayarları değiştirirken hata veriyor yada ayarlar hata vermesede düzgün çalışmıyor. Ama note 7 Masik romda aod gayet stabil çalışıyor. Ayrıca Mi 6da Miuitr rom kullanıyorum. Mi 6 amoled değil. Ama bu romda gayet stabil çalışıyor. Aod gösterim süresi 10 saniye olarak ayarlı, yani ekran kilitlenince yada bildirim gelince 10saniye gözüküp kapanıyor. Böylece hem şarj yemiyor hem de ekrana zararı olmuyor. Bu seçenek Masik romda yok, o sebeple mi 6'dan apkyı Note 7 Masik roma aktarınca 10 saniye olarak gayet stabil çalışıyor ama Masik rom şarj performansı iyi değil. Miroom, revos ve eu romda ise bu apk hata veriyor.
Dediğim gibi aod ekran kilitlenince yada bildirim gelince 10 saniye göründüğü için yani bir nevi kilit ekranı gibi çalıştığı için ekran yanığına, hayalet ekrana sebep olmuyor.
O sebeple bir yolunu bulup Eu romda aod kullanabilen var mı?
Hocam apk yı atabilirmisiniz ? Hangi kodu yazacağız onuda söylerseniz bende kullanmak isterim.

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cerhan82

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
Mİ 6
Meslek
Biyolog-Kalite Md.
Konular
3
Hocam apk yı atabilirmisiniz ? Hangi kodu yazacağız onuda söylerseniz bende kullanmak isterim.

Siz hangi romdasınız. Eu romda iseniz çalışmıyor.

bugra-1597

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Buğra Şafak
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
0
Eu rom kullanıyorum hocam. Siz hangi eu sürümünde denediniz ?

bugra-1597

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Buğra Şafak
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
0
Eu beta 20.3.19 denedim çalışmıyor.
Elimde Redmi Note 8 de var hocam global rom yüklü. Onda çalışmaz mı acaba merak ettim nasıl duruyor diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt