Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
UygulamaRedmi Note 7 ve Note 7 Pro’ya Google Kamera (GCam) yüklemek.
Arkadaşlar gcami indirdim, tüm verileri temizle yaptım. Fakat ön kamera hdr den kaynaklı sanırım, aşırı kusurlu ve kırmızımsı çekiyor. Birkaç ayarla oynasam da istediğim görüntüyü elde edemedim. Hangi ayarları yapabilirim?
Yüz güzelleştirme ve portre modunu aynı anda sorunsuz kullanabileceğiniz, kızarıklık sorunları yaşamayacağınız en stabil sürüm 6.2.0.30 v16'dır (bana göre).
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
1. GCam APK’yı Tam sürüm için
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
veya
Beta Apk yı
indirin ve APK dosyasını açın.
-
Play Store dışına üçüncü taraf bir uygulama kurarken cihaz izninizi isteyebilir. Sadece Ayarlar üzerine dokunun ve izin verin.
2. Geri dönün ve yükle düğmesine dokunun. Kurulum işleminden sonra, uygulamayı başlatmak için Aç düğmesine tıklayın.

Redmi Not 7'de GCam kusursuz çalışıyor. Hem Portre Modu hem de Gece Görüşü varsayılan ayarları bozmadan çalışır. Şu anda yalnızca yavaş hareketler çalışmıyor, önümüzdeki günlerde yeni güncellemeler ile düzeltilecektir..
Bununla birlikte, Redmi Note 7 Pro'da, çekilen görüntülerin renkleri solması nedeniyle doygunluk ile ilgili küçük bir sorun var. Ancak bu sorunu aşağıdaki yöntemi takip ederek düzeltebilirsiniz..
GCam'in Doygunluk Sorunlarını Redmi Not 7 Pro'da Onarmak
1. Bu sorunu çözmek için kameranın ayarlarına gidin ve GCam ayarlarını açın. Aşağı kaydırın ve Doygunluk ayarlarını açın.

2. Burada, hem ön hem de arka kamera için varsayılan değerleri 2.0 ve 2.4 olarak değiştirin. Son olarak, GCam uygulamasını kapatın ve yeniden başlatın. Şimdi GCam uygulaması Redmi Note 7 Pro'da herhangi bir sorun olmadan çalışacaktır.

3. GCam'ı daha da özelleştirmek istiyorsanız, daha net ve ayrıntılı görüntüler için HDR + modunu “HDR + Geliştirilmiş” olarak değiştirebilirsiniz. Ayrıca, Portre Modunda geliştirilmiş HDR + gibi GCam ayarlarında, portre çekerken yakınlaştırmayı devre dışı bırakarak daha iyi fotoğraflar elde etmek için değiştirebileceğiniz daha birçok seçenek var.

Redmi Cihazınızda Google Kamera Modunun (GCam) keyfini çıkarın.
- Bazı algoritmaların çalışma şekli değişti.
- Hata düzeltmeleri
- Değişiklikler paylaşılmadı.
Download: 18-05-2019
Değişiklikler:
- "3 \ 32 cihaz" - ışık yapılandırmalarında çalışır (odak ve canlı fotoğraf izleme olmadan) - daha az RAM yemelidir.
- "Odak verilerini kaldır" - ekranın altındaki çizgiyi odaktaki verilerle kaldırır.
- "Google fotoğrafını etkinleştir" - Google Galeri fotoğraf uygulaması sistemde yüklü ise dahili galeriye yerleştirir.
- "izleme odağı" - musluktan sonra, uygulama sürekli olarak seçilen nesneye odaklanır (az çok çalışır ...)
- "Gelişmiş NDR + kalitesi" - örneğin varsayılan deklanşör hızı 1 \ 20, ISO 1000 ise, +1 kalitesi için deklanşör hızı 1 \ 15 ISO 750 olacaktır, Vb. vs. Limit maks. alıntılar varsayılan = 1 \ 14, + 1 = 1 \ 9 vb. Gece çekimleri için def = 1 \ 3, + 1 = 1 \ 2 vb.
- "default AWB" - "sistem" uygulamasından çıktıktan sonra AVB'nin sıfırlanacağı değer - AVB araçlarda, "google", Google AVB'ye.
- "noktaları sil" - ISO değerini artırarak enstantane hızını azaltır, böylece ses daha fazla zamylil fotoğrafı olur.
Notlar:
Sunucudaki sorunları önlemek için dosya adını ("+ +" yerine "plusplus" ile değiştirildi)
-Çökme hataları düzeltildi.
Sayın Hocalarım merhabalar. Ben forumda yeniyim. Kamera programını bende denemek istiyorum ama burada verilen linklerden indirip nasıl kuracağım programı onu bilemedim? Google play store da yok mudur bu program, oradan indiremez miyim?
Sayın Hocalarım merhabalar. Ben forumda yeniyim. Kamera programını bende denemek istiyorum ama burada verilen linklerden indirip nasıl kuracağım programı onu bilemedim? Google play store da yok mudur bu program, oradan indiremez miyim?