Uygulama Redmi Note 7 ve Note 7 Pro’ya Google Kamera (GCam) yüklemek.

Jülidedx

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Jülide
Cihazım
Red mi note 7
Konular
0

Kalenes

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
0
Arkadaşlar gcami indirdim, tüm verileri temizle yaptım. Fakat ön kamera hdr den kaynaklı sanırım, aşırı kusurlu ve kırmızımsı çekiyor. Birkaç ayarla oynasam da istediğim görüntüyü elde edemedim. Hangi ayarları yapabilirim?
Aynı şekilde ben de bir türlü istediğim ayarı yakalayamadım fazla kırmızı geliyor daha önceki sürümlerinde daha iyiydi sanki.

technix

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teknisyen
Cihazım
Xiaomi Mi A3
Konular
13

Ztcange c

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Turan Can Ge
Cihazım
Resmi Note 7
Konular
3
Teşekkürler hocam

Sen 123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Salih Byrktr
Cihazım
Redmi note 7
Konular
101
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

1. GCam APK’yı Tam sürüm için veya
Beta Apk yı indirin ve APK dosyasını açın.
-
Play Store dışına üçüncü taraf bir uygulama kurarken cihaz izninizi isteyebilir. Sadece Ayarlar üzerine dokunun ve izin verin.

2. Geri dönün ve yükle düğmesine dokunun. Kurulum işleminden sonra, uygulamayı başlatmak için Aç düğmesine tıklayın.

Redmi Not 7'de GCam kusursuz çalışıyor. Hem Portre Modu hem de Gece Görüşü varsayılan ayarları bozmadan çalışır. Şu anda yalnızca yavaş hareketler çalışmıyor, önümüzdeki günlerde yeni güncellemeler ile düzeltilecektir..
Bununla birlikte, Redmi Note 7 Pro'da, çekilen görüntülerin renkleri solması nedeniyle doygunluk ile ilgili küçük bir sorun var. Ancak bu sorunu aşağıdaki yöntemi takip ederek düzeltebilirsiniz..

GCam'in Doygunluk Sorunlarını Redmi Not 7 Pro'da Onarmak

1. Bu sorunu çözmek için kameranın ayarlarına gidin ve GCam ayarlarını açın. Aşağı kaydırın ve Doygunluk ayarlarını açın.

2. Burada, hem ön hem de arka kamera için varsayılan değerleri 2.0 ve 2.4 olarak değiştirin. Son olarak, GCam uygulamasını kapatın ve yeniden başlatın. Şimdi GCam uygulaması Redmi Note 7 Pro'da herhangi bir sorun olmadan çalışacaktır.

3. GCam'ı daha da özelleştirmek istiyorsanız, daha net ve ayrıntılı görüntüler için HDR + modunu “HDR + Geliştirilmiş” olarak değiştirebilirsiniz. Ayrıca, Portre Modunda geliştirilmiş HDR + gibi GCam ayarlarında, portre çekerken yakınlaştırmayı devre dışı bırakarak daha iyi fotoğraflar elde etmek için değiştirebileceğiniz daha birçok seçenek var.

Redmi Cihazınızda Google Kamera Modunun (GCam) keyfini çıkarın.

- Bazı algoritmaların çalışma şekli değişti.
- Hata düzeltmeleri

- Değişiklikler paylaşılmadı.

Download: 18-05-2019
Değişiklikler:
- "3 \ 32 cihaz" - ışık yapılandırmalarında çalışır (odak ve canlı fotoğraf izleme olmadan) - daha az RAM yemelidir.
- "Odak verilerini kaldır" - ekranın altındaki çizgiyi odaktaki verilerle kaldırır.
- "Google fotoğrafını etkinleştir" - Google Galeri fotoğraf uygulaması sistemde yüklü ise dahili galeriye yerleştirir.
- "izleme odağı" - musluktan sonra, uygulama sürekli olarak seçilen nesneye odaklanır (az çok çalışır ...)
- "Gelişmiş NDR + kalitesi" - örneğin varsayılan deklanşör hızı 1 \ 20, ISO 1000 ise, +1 kalitesi için deklanşör hızı 1 \ 15 ISO 750 olacaktır, Vb. vs. Limit maks. alıntılar varsayılan = 1 \ 14, + 1 = 1 \ 9 vb. Gece çekimleri için def = 1 \ 3, + 1 = 1 \ 2 vb.
- "default AWB" - "sistem" uygulamasından çıktıktan sonra AVB'nin sıfırlanacağı değer - AVB araçlarda, "google", Google AVB'ye.
- "noktaları sil" - ISO değerini artırarak enstantane hızını azaltır, böylece ses daha fazla zamylil fotoğrafı olur.
Notlar:
Sunucudaki sorunları önlemek için dosya adını ("+ +" yerine "plusplus" ile değiştirildi)

-Çökme hataları düzeltildi.

-Görüntü detayında / kalitesinde iyileştirmeler.
Gcam indirmek garanti dışı yapıyor mu?
Telefona zarar getiri mi?
Ve root şart mı?

unixcan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
can
Cihazım
discovery
Konular
0
Buradaki dosyalar redmi note 8e uyarmi

cohci52

Destek Ekibi
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Güvenlik
Konular
209
Buradaki dosyalar redmi note 8e uyarmi
Konu dışı ama buradan indirebilirsiniz hocam.Note 8 için.2 dosyayıda yükleyin.Ben cihazı kullanmadığım için deneyemiyorum maalesef.

Ayrıca burada konusuda mevcut.

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:

aonurr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali Onur
Cihazım
Red Mi Note 10S
Konular
11
Sayın Hocalarım merhabalar. Ben forumda yeniyim. Kamera programını bende denemek istiyorum ama burada verilen linklerden indirip nasıl kuracağım programı onu bilemedim? Google play store da yok mudur bu program, oradan indiremez miyim?

Glorious

Teknoloji Delisi, Supporter
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Poco X4 Pro 5G
Konular
28
Sayın Hocalarım merhabalar. Ben forumda yeniyim. Kamera programını bende denemek istiyorum ama burada verilen linklerden indirip nasıl kuracağım programı onu bilemedim? Google play store da yok mudur bu program, oradan indiremez miyim?
Redmi Note 7 için forumda açılan GCam konuları aşağıdaki linkte yer alıyor hocam. Bunlardan birini kurabilirsiniz.

Üst Alt