Uygulama Redmi Note 7 ve Note 7 Pro’ya Google Kamera (GCam) yüklemek.

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618

emreli01

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
EMRE SARI
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
19
Ben de bu sürümü kullanıyordum 3 haftadır .. güncel versiyonu çıkar mı acaba redmi note 7 için yoksa bu sürümde kalirlar mı ?

mustiky08

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
redmi note 7
Konular
2
cok guzel fakat 2.0 ve 2.4 ayarlarını yapınca biraz kırmızılaşıyor fotolar. yada ben oyle anlıyorum stock kamera cok soluk ve beyaz oldugu için

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Ben de bu sürümü kullanıyordum 3 haftadır .. güncel versiyonu çıkar mı acaba redmi note 7 için yoksa bu sürümde kalirlar mı ?

Güncel versiyonu yayınlandığın da konuyu güncellerim hocam.

cok guzel fakat 2.0 ve 2.4 ayarlarını yapınca biraz kırmızılaşıyor fotolar. yada ben oyle anlıyorum stock kamera cok soluk ve beyaz oldugu için

Note 7 pro için mi yapıyorsunuz? 2.0 ve 2.4 note 7 pro için hocam

emreli01

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
EMRE SARI
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
19
Tam Sürüm eklenerek
ile konu güncellenmiştir.
Rica etsem güncelleme yapıldığında eklenen özellik veya iyileştirmeleri yazabilirmisiniz
Ek olarak bu sürümü yükledim portre moduna geçerken görüntüyü yakınlaştırma yapıyor neden acaba
Ve ön kamera için ayna özelliği neden yok

Son düzenleme:

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Tam sürüm eklenerek konu güncellendi hocam. Tam Sürüm güncellemeleri olduğunda ve eklendiğin de Değişiklikleri, ek gelen özellikleri de paylaşacağım hocam tavsiyeniz için teşekkür ederim.
Bütün kamera modların da Stok kamera da dahil Portre Modu nda otomatik olarak yakınlaştırma yapar hocam.

emreli01

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
EMRE SARI
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
19
Tam sürüm eklenerek konu güncellendi hocam. Tam Sürüm güncellemeleri olduğunda ve eklendiğin de Değişiklikleri, ek gelen özellikleri de paylaşacağım hocam tavsiyeniz için teşekkür ederim.
Bütün kamera modların da Stok kamera da dahil Portre Modu nda otomatik olarak yakınlaştırma yapar hocam.
Benim stok kamerada yakınlaşma olmuyor fakat o yüzden şaşırdım neyse yazılımsal bir sorun olabilir .. peki gcamda ön kamera için ayna özelliği yok mu ben mi bulamadım acaba

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Benim stok kamerada yakınlaşma olmuyor fakat o yüzden şaşırdım neyse yazılımsal bir sorun olabilir .. peki gcamda ön kamera için ayna özelliği yok mu ben mi bulamadım acaba

Stok kamera da portre moduna aldığınız da zoom yapmıyor mu? Yazılım ile alakalı olabilir dediğiniz gibi.
Kendi mix 3 te kullandığım google kameramı kontrol ettim, Ayarlar - gelişmiş kısımın da portre modu zoomu kapatmak için aç/kapa var, kontrol eder misiniz?
Uygulamayı kendi cihazım da kullanamadığım için ayna özelliği varnı yokmu bilmiyorum hocam, var ve yok ise geri dönüş yapar mısınız.

emreli01

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
EMRE SARI
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
19
Stok kamera da portre moduna aldığınız da zoom yapmıyor mu? Yazılım ile alakalı olabilir dediğiniz gibi.
Kendi mix 3 te kullandığım google kameramı kontrol ettim, Ayarlar - gelişmiş kısımın da portre modu zoomu kapatmak için aç/kapa var, kontrol eder misiniz?
Uygulamayı kendi cihazım da kullanamadığım için ayna özelliği varnı yokmu bilmiyorum hocam, var ve yok ise geri dönüş yapar mısınız.
evet stok kamerada portre moduna alınca kendinden yakınlaştırma olmuyor ..
Dediğiniz kısımdan zoom kapatım düzeldi ama bu yakınlaştırma seçeneğini hangi mantıkla koydular anlamadım açıkçası :) ek olarak baktım her yerine ama ön kamera için ayna özelliği konulmamış . Ve ayarlar kısmında ne gibi seçenekleri aktif Edip kapatmamiz mantıklı olur acaba

Üst Alt