Hocam yeni yükledim, şöyle bir inceledim de ayarlar bölümü ingilizce. Belki vardır bilmiyorum ama yapılması gereken ayarları en baştan sırası ile yazılı paylaşırsanız belki sorular da azalacaktır. Çok güzel bir uğraş ve paylaşım eksik kalmasın istedim. Saygılar.
Fotoğraf ve videoları SD karta kayıt etme imkanı var mı? Varsa ayarlarda nereden yapıyoruz.
Hocam yorumunuz icin cok tesekkür ederim. Peki gece fotograflarının cok kırmızımsı ve bazı noktalarda sarının cok baskın cıkmasını nasıl düzeltebiliriz. Tesekkur ederim simdiden.Hayırlı olsun hocam cihazınız,
Ayarlar kısımından AWB mod kısımını Pixel 3 olarak seçim yapar iseniz normal halde çekim yapacaktır.
Hocam yorumunuz icin cok tesekkür ederim. Peki gece fotograflarının cok kırmızımsı ve bazı noktalarda sarının cok baskın cıkmasını nasıl düzeltebiliriz. Tesekkur ederim simdiden.
Merhaba arkadaşlar,
En son paylaşılan Gcamı kurdum ama ayarlar burada yazılan gibi değil. Örn: saturation ön arka kamera değerleri -5 ile + 5 arasında. Küsuratlı olması gerekmiyor mu? Diyafram ayarları en ideali hangisi? Yardımcı olur musunuz?
Hocam yanıtınız için teşekkür ederim. Anladığım kadarıyla bendeki değer aralıkları normal. Bir konuda daha yardımcı olursanız sevinirim. Portre modunda yakinlasmayı nasıl devre dışı bırakabilirim?Rehber konu hazırlanırken, ilk sürümdeki görseller eklenerek hazırlanmıştır hocam. Diyafram ayarlarını konudaki arkadaşların yorumlarını da takip ederek veya deneme yanılma yöntemi kullanarak ayarlayabilirsiniz.