- Adım
- Alican
- Cihazım
- Redmi note 7
- Meslek
- Elektrik bobinaj
- Konular
- 1
Hocam pfgmixm v11.0.5.0 global fw onu indirip kurun ben onla kuruyorum sorun çıkmıyor
rom android 10 ama fw dosyası android 9 sıkıntı olmaz dimiHocam pfgmixm v11.0.5.0 global fw onu indirip kurun ben onla kuruyorum sorun çıkmıyor
Olmaz ben öyle kuruyorum bu sorun çıkmıyor çıkmadı şimdiye kadar zaten boyutu düşük MB olarak indir dene sorun çıkarsa 10 u indirirsnrom android 10 ama fw dosyası android 9 sıkıntı olmaz dimi
Kurdun mu peki ???Bugun guncelleme geldi Android 11 alpha build ile
Oksijendeyim hocam geceyim mi ?Kurdun mu peki ???
Yok hocam sagoln ama ben istedim diye geçecek deyilsinz her halde ben sadece kurduysaniz bilgi verebilir misiniz diye söyledim oxygen de olduğunu söyledinzz hangi surumundesiniz hocam ??? Benim o romla ilgili bir kaç sorunum var da ondan sordumOksijendeyim hocam geceyim mi ?
Bunun 1 Nisan sakasi oldugunu dusunuyorumKurdun mu peki ???
10.3.1 guzramdayimYok hocam sagoln ama ben istedim diye geçecek deyilsinz her halde ben sadece kurduysaniz bilgi verebilir misiniz diye söyledim oxygen de olduğunu söyledinzz hangi surumundesiniz hocam ??? Benim o romla ilgili bir kaç sorunum var da ondan sordum
1-) Kamera fazla kullanmadigim icin hic bakmadim..Guzram anladigm kadarıyla o rom ekran süresi iyi benim sorunum şu romda gömülü olan kameranın ayna modu olmaması bide parmak izi ekleyince ekran kapalıyken 2 kere parmagimi basmam bide ekranı kapatınca kendiliğinden açılması bu sorunlardan her hangi biri varmı sizde aslında eu rom şu an için çok güzel de virüs var ve rom denemekle vakit anca geçiyor