Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1-) Kamera fazla kullanmadigim icin hic bakmadim..
2-) Bende 1 kere bastigmda calisiyor
3-) bu sorunun bir degisik versiyonu bende de var sarja takinca bildirim ekrani acilip duruyor anlamis deglim
Hocam yeni rom kesfederseniz yada güzel stabil çalışan bir rom bulursanız lütfen bana da önerin eu şu anda fena deyl ama arada kasmalar son sürüm beta da güncellemyi beklicem artk inşallah düzeltir ler başka Roma geçecek sen eu son beta yada sondan bir oncekini asiiri tavsiye ederim miroom da var güzel fakat eu kadar stabil deyl akıllı ağ modunda felan hatalar mevcut şu an rom denemeye devam düzgün bi rom bulamicaz bu gidişle masik 8.5 vardı harika ötesi guncelledim kamera hatası veriyor sürekli eski sürümünü de kardeşim silmiş indirme bağlantıları da kaldırılmış güncelleme de yapmıyor lar
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam yeni rom kesfederseniz yada güzel stabil çalışan bir rom bulursanız lütfen bana da önerin eu şu anda fena deyl ama arada kasmalar son sürüm beta da güncellemyi beklicem artk inşallah düzeltir ler başka Roma geçecek sen eu son beta yada sondan bir oncekini asiiri tavsiye ederim miroom da var güzel fakat eu kadar stabil deyl akıllı ağ modunda felan hatalar mevcut şu an rom denemeye devam düzgün bi rom bulamicaz bu gidişle masik 8.5 vardı harika ötesi guncelledim kamera hatası veriyor sürekli eski sürümünü de kardeşim silmiş indirme bağlantıları da kaldırılmış güncelleme de yapmıyor lar
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kernel cihazın çekirdeklerinin ghz'i ile vs oynayıp daha iyi olmasını sağlıyor bazı kerneller ile cihazın performansını kısıp batarya süresini arttırıyorlar
çok bir şey yok hocam pixelin kendi kernelleri iyidir diye tahmin ediyorum belki predator kullanıyordur onlarda illa ki kernel istiyorsanız predator new cam kurabilirsiniz fakat twrpden boot yedeği alın ki kernel bir sorun yaparsa geri dönün
Bilgilendirme Rom'u beğenmeyenler, almış oldukları TWRP Nandroid Backup ile tekrar yüklemeden önceki ROM'larına dönebilirler.
**Konuda yer alan tüm anlatımları doğru ve eksiksiz uygulamak Sizin sorumluluğunuzdadır, yukarıda açıkca belirtilen Özelliklerin Sizdeki eksikliğinden dolayı herhangi bir Sorun yaşamanız durumunda bundan kendiniz sorumlu olursunuz.
İndirme Linkleri
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir