- Adım
- Alican
- Cihazım
- Redmi note 7
- Meslek
- Elektrik bobinaj
- Konular
- 1
Bilgisayar dan indirme yapıyor sunz dediğim gibi hocam 2 ihtimal var zaten 1. Dosya aktarımı yaparken tam aktarmama Peki hocam daha düşük bir twrp ile atmayı denediniz mi çünkü ben Los Android 10 yüklerken twrp son twrp yi değilde bir düşük sürümünü kullanıyorum son sürümde yükleme yapmıyor du hata veriyor du orange Fox ile denemedim ben onun için bilgim yok ben sadece yaşadığım sorunları izah etmek için yani bu sorunlar basit görünen ama gerçekten kafa yorup can sıkan sorunlar özelikle zip hatası bazen bir dosyayı 10 larca defa indirdiğim oluyor du ama en sonunda bir sekilde bilip anlamadan flasliyor dum neyse siz farklı bir twrp aracılığıyla deneyin hocam geri dönüş yaparsinz bende bu arda PE ROM mu global stock rom mu araştırayım çünkü gerçekten kararsızım denemedigm rom kalmadı ama hep MIUI tabanlı Roma döndüm eu bende hatalar veriyor Android 10 da masik miirom revos miuimix hepsi hemen hemen bunun için yani PE gecersem acaba artı eksileri neler dir merak ediyorumHocam idm ile direkt SD karta indirme yaptım
Sonra winzip ve rar programı ile dosyayi kontrol ettim hata yoktu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ve kos koca resmi fan sayfası yardımcı olan kimse yok ne yaziiki ...Bilgisayar dan indirme yapıyor sunz dediğim gibi hocam 2 ihtimal var zaten 1. Dosya aktarımı yaparken tam aktarmama Peki hocam daha düşük bir twrp ile atmayı denediniz mi çünkü ben Los Android 10 yüklerken twrp son twrp yi değilde bir düşük sürümünü kullanıyorum son sürümde yükleme yapmıyor du hata veriyor du orange Fox ile denemedim ben onun için bilgim yok ben sadece yaşadığım sorunları izah etmek için yani bu sorunlar basit görünen ama gerçekten kafa yorup can sıkan sorunlar özelikle zip hatası bazen bir dosyayı 10 larca defa indirdiğim oluyor du ama en sonunda bir sekilde bilip anlamadan flasliyor dum neyse siz farklı bir twrp aracılığıyla deneyin hocam geri dönüş yaparsinz bende bu arda PE ROM mu global stock rom mu araştırayım çünkü gerçekten kararsızım denemedigm rom kalmadı ama hep MIUI tabanlı Roma döndüm eu bende hatalar veriyor Android 10 da masik miirom revos miuimix hepsi hemen hemen bunun için yani PE gecersem acaba artı eksileri neler dir merak ediyorum ☺