Marketten mi kumanda uygulamasını indirirsen evet çalışıyorBu rom da telefonun kumanda özelliği çalışıyor mu ?
Valla az önce plus olanı kurdum fark ne bilmiyorum ama xda da falan baya bı plus sürümü bekleyen ve isteyen olmuştu.normal sürümü çok kullandım ama bir fark göremedim şu ana kadarPixelExperience sitesinde 2020 03 13 tarihli güncelLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirveLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirolarak ayrı ayrı veriliyor. Aralarındaki fark nedir acaba? Hangisini yüklesek daha faydalı olur?
Hocam stock Roma göre artı eksileri nedir hocam oyun performansı nasıl batarya performansı hata bug felan varmı hah bide kamera nasıl stock romdan pe ye geçmeye deyermi yani ?Valla az önce plus olanı kurdum fark ne bilmiyorum ama xda da falan baya bı plus sürümü bekleyen ve isteyen olmuştu.normal sürümü çok kullandım ama bir fark göremedim şu ana kadar
HPlus edition kurmaya çalıştım ama hata aldım zip dosyası hatalı mi acaba
Ben son sürüm plus edition u kuramadım kuran olursa yardımcı olursa sevinirimHocam stock Roma göre artı eksileri nedir hocam oyun performansı nasıl batarya performansı hata bug felan varmı hah bide kamera nasıl stock romdan pe ye geçmeye deyermi yani ?
Hocam büyük ihtimalle zip dosyası ni indirirken yada. Kopyalar Ken hatalı indirme yada kopyalama olmuş başıma çok geldi bu olay indirdik ten sonra eyer sd karta atıyor san dosyayı taşıdık tan sonra bı 2 dk daha bekle genelde arka plan yavaş çalışıyor ama direk SD kart yolunu gösterip indirir sen sorun yasamiyacak sin ben çok sorun yaşadım özelikle gogle crom üzerinden indirme yapınca bu hata yi aldım ben başka tarayıcı üzerinden deneyin hocam opera tercihim dirH
Ben son sürüm plus edition u kuramadım kuran olursa yardımcı olursa sevinirim
Hocam idm ile direkt SD karta indirme yaptımHocam büyük ihtimalle zip dosyası ni indirirken yada. Kopyalar Ken hatalı indirme yada kopyalama olmuş başıma çok geldi bu olay indirdik ten sonra eyer sd karta atıyor san dosyayı taşıdık tan sonra bı 2 dk daha bekle genelde arka plan yavaş çalışıyor ama direk SD kart yolunu gösterip indirir sen sorun yasamiyacak sin ben çok sorun yaşadım özelikle gogle crom üzerinden indirme yapınca bu hata yi aldım ben başka tarayıcı üzerinden deneyin hocam opera tercihim dir ☺