Rom Redmi Note 7 Oxygen OS Stable OnePlus 7 Port | Android 10 /22.11.2020

recepix

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Recep
Cihazım
MI A3
Konular
2
Rom çok güzel olmuş ahize sesi bende normal hatta çok yüksek bile geldi takılma sorun vs yaşamadim tavsiye ederim teşekkürler
Galeri sd kart görüyor mu sorun giderilmiş mi

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

KaizenTR

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
.
Meslek
.
Konular
37
Rom çok güzel olmuş ahize sesi bende normal hatta çok yüksek bile geldi takılma sorun vs yaşamadim tavsiye ederim teşekkürler
Yes~~
Bir önceki vers de arada bir donma, gelen ahize sesi çok az ve asıl arıyor gibi gösterse de arama işlemi çok ağır veya gelen aramalarda ulaşamama vs gibi sorunları ben 3 portda da yaşamıştım. Ha birde stock kernel şarjı yiyordu. Bu gibi sorunlar giderilmişse ki (bazıları hakkında kağıt üzeri açıklamalarda mevcuttu ve bu Juniiim son portta kerneli Yuki yapmış şarj a iyi etki yapabilir) o zaman gayet güzel bir port olmuş deriz. Bunlara bir dikkat edebilirseniz geri bildirim yapalım.
Ha tabi şimdi diğer 2 maintainer ne yapacak bide o var kafalar karışıyor aslında bir stabil One plus6 10.3.1 bir one plus7 developer üzerinde çalışıyorlar. Kullanıcılar bunları tam takip etmeyince güncellemeler de sorun yaşayınca ver yansın ediyorlar. Birinden diğerine mutlaka Data format yapmalılar ki bootloop almasınlar.

Son düzenleme:

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103

KaizenTR

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
.
Meslek
.
Konular
37
Bu dediginiz modüller ne işe yariyor?
Doze gapps lerin arka plan servisleri blokluyor, Google Play store dışındaki gappsları kullanmıyorsanız film, kitaplık, video vs gibi onları TBackup tan dondurduğunuzda yine pil kazancınız olacaktır. Animasyon lu duvar kağıdı yerine diğeri duvar kağıdı kullanmak ve magisk den Global optimized GPS vb gibi modlar yine pil kazancıdır

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
Doze gapps lerin arka plan servisleri blokluyor, Google Play store dışındaki gappsları kullanmıyorsanız film, kitaplık, video vs gibi onları TBackup tan dondurduğunuzda yine pil kazancınız olacaktır. Animasyon lu duvar kağıdı yerine diğeri duvar kağıdı kullanmak ve magisk den Global optimized GPS vb gibi modlar yine pil kazancıdır
Valla hiç biri yok ihtiyaçta duymadim acikcasi fakat bir sorum var sizce en iyi port hangisi ?

Üst Alt