Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RomRedmi Note 7 Oxygen OS Stable OnePlus 7 Port | Android 10 /22.11.2020
Arkadaşlar son mesajlarda neden hep ZenUI ile ilgili konuşuluyor? Açın yeni bir konu, orada tartışın. Kaç dakikadan beri şu OxygenOS ile ilgili yorum arıyorum ama sizin yorumlarınız hep ZenUI hakkında.
Var mı şu anda OxygenOS kullanıp memnun kalan? Öneren? Önermeyen? ne nedenleri?
Eyvallah hocam anlıyorum da, konusunda konuşulması gereken şeyler neden başka bir konu altında konuşuluyor?
Pazartesi, Salı gününden bu yana adam akıllı yorum yok.
millet birbirine yardımcı olmak için çaba harcıyor ilgileniyor zaman ayırıyor. Bazen paylaşılan ile diğer romlar kıyaslanıyor veya yönlendiriliyor ama hala yaranamıyorsunuz kimseye.
Arkadaşım fırça atmaya geldiyseniz başka platform da arayın onu siz. Bu tür sözleri gönüllü platformlarda hiç kimse hak etmiyor ama gençler fırtına.,
Farklı paylaşım açılma gereği duyulacak bir port zaten açılır. Geriye dönük okumak zor ise "Ara" sekmesinden istediğiniz kelimeleri girerek ilgili paylaşımlar farklı açılan konularda bile olsa karşınıza çıkar sadece onları okursunuz. Evet şahsım adıma bende başta zorlandım önce ara bulamazsan yaz şeklini.
Ha biraz güzel söz ile ne kapılar açılır değil mi? sabırla okuduğunuz için teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu romdan 3 ayrı maintainer olduğunu ve 3 ayrı rom olduğunu vs vs vs geçen sayfalarda yazdım/paylaşan kardeşimiz yazdı/deneyen yazdı/ görüşümü de paylaştım ama okumayınca ne diyeyim a kardeşim.
OxygenOS Stable Port New Update For Lavender| Android 10 from By - @Juniiim
Build Date - 24.02.2020
▪Ported From - OnePlus 6 | 10.3.1
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Changes/Fixes since lastest port:.
* Lastest stable build os OP6 10.3.1;
* Hotspot password;
* Voice notes of whatsapp now play correctly without use ViperFX Module, not tested but i think will fix bugs in voice call of another apps too(kanged audio blobs from @TeamMEX XPerience rom);
* Custom kernel supported now!(tested with Yuki Kernel(Rom packed with this kernel) if your kernel use old camera blobs flash this: Yuki kernel 47
List of things i have tested and working:
* Gcam(I am using @Parrot043 port but you can try any of recommended cameras in Photography group);
* Auto-brightness;
* Hotspot;
* BT Audio;
* Calling;
* DT2W you can enable/disable from original Oneplus Gesture menu;
* Media of SDCard;
Steps to install:
* Wipe system and vendor;
* If you come from my OP6 port just a wipe data will work(I don't recommend a dirty flash), if comming from stock or another rom format data;
* Flash the zip and reboot.
The buil comes pre-installed with lastest Magisk so after reboot just install magisk manager apk and you have root .
Ben henüz denemedim çünkü bu günlerde cihaz meşgul olmaması lazım, deneyen fikrini yazabilir.
ARAMALARDA "GELEN SES SEVİYESİ" az ise (Android_Mic_Fix-v3.2.4)
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
ve Magisk den flashlayınız deneyiminizi yazın çözüm oldu mu? diye
Android_Mic_Fix-v3.2.4 dosyasını MemeUI & AOSP romları üzerinde test edenler genel olarak ses kalitesini iyileştirdiğini yazdılar ama gelen ses arttırmasına bir garanti yok.
ARAMALARDA "GELEN SES SEVİYESİ" arttırmada diğer yöntem :
Kendi sorumluluğunuzdadır, risk olduğunu bilin!
Mixplorer veya Root explorer uygulaması kullanarak:
1- Önce "mixer_paths.xml" dosyasının bir yedeğini alın:
2- root/vendor/etc dosyasına git
3- Mixer_paths.xml bul
4. herhangi bir editörle aç
5. "handset" i bul
6. handset altında, "RX1 Digital Volume" mü bul (isim farklı olabilir )
7. value seviyesini 90 veya 100 yapın deneyin romlarda farklılık gösterir
8. kaydet ve yeniden başlat.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.