- Adım
- #
- Cihazım
- Redmi Note 7
- Konular
- 22
Buyrun;Deneyeceğim , link paylaşabilirmisiniz ?
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Buyrun;Deneyeceğim , link paylaşabilirmisiniz ?
Teşekkürler hocam son sorum olsun Mi flash ile kurabiliyormuyum peki yoksa twrp yada orangefox mu gerekli ?Buyrun;
alikemal42Xiaomi.eu 12.5.3 kullanıyorum stabilite konusunda memnunum. Pil konusunda da beni günlük kullanımda tatmin ediyor. (Yaklaşık 1,5-2 gün arası gidiyor)
TWRP 3.4.0 sürümü ile kurabilirsiniz hocam. Daha üst sürümlerinde ben write hatası aldım. BL kilidi açık olması gerek.Teşekkürler hocam son sorum olsun Mi flash ile kurabiliyormuyum peki yoksa twrp yada orangefox mu gerekli ?
Bu sürümde çok hatalar ve buglar var, ben denedim en stabili 12.5.3 hocam.alikemal42
Bu son eu sürümü sanırım.
Bu romu denediniz mi?
Bu linkteki twrp yi denemişmiydiniz hocam?TWRP 3.4.0 sürümü ile kurabilirsiniz hocam. Daha üst sürümlerinde ben write hatası aldım. BL kilidi açık olması gerek.
Forumda kurulum için konusu vardı zaten, buyrun;
Rom - Redmi Note 7 Xiaomi Eu (Android 10) Miui 12 Beta 21.2.3/Kararlı 12.0.3.0 Rom
Xiaomi.Eu rom, içinde bir çok özelleştirme seçeneği bulunan, Custom rom tadında, Çin developer temel bazlı,haftalık ve aylık özelleştirilen bir Rom'dur.. MIUI'nin Güçlendirilmesi Tam ekran hareketleri uyumlu cihazlar için optimize edilmiş kapsamlı tasarım. Görsel dağınıklığı gidermek, dokunma...forum.miuiturkiye.netMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu sürümde çok hatalar ve buglar var, ben denedim en stabili 12.5.3 hocam.
Denemiştim ve hata almıştım hocam. Daha sonra yazdığım sürüm ile sıkıntısız kurabildim. Belki benim cihaz ile alakalı bir durumdur ama bilin istedim.Bu linkteki twrp yi denemişmiydiniz hocam?
Merhaba,
5 gün önce kurtarma menüsünden wipe all data yapıp ne varsa sildim sürüm 12.5.3 sürümü aktif olarak.1 yıldır ızdırap çekiyormuşum takılma hıçkırma vs neredeyse kalmadı.Oyun oynayan biri değilim gündelik kullanım sosyal media ve analiz işlerinde tamamen problemsiz oldu. 2019 dan beri kullanıyorum her yıl sıfırdan kurulması gerekmiş bunu bizzat denedim.Takılma olan herkes deneyebilir. Birde arkadaşlara sorum var miui 13 veya 12.5.3 sürümünden daha yüksek bir sürüm kullanan var mı yakın zamanda geçmiş var ise yorumlarını alabilir miyiz ?