- Adım
- Aslan
- Cihazım
- Redmi note 7
- Konular
- 1
Hocam takasta 850 liraya saydılar üstüne 1600 lira verip note 9 pro yu aldimHocam ne kadara sattınız ?
Hocam takasta 850 liraya saydılar üstüne 1600 lira verip note 9 pro yu aldimHocam ne kadara sattınız ?
yedekleri aldıktan sonra fabrika ayarlarına dönmeyi deneyin.ondan da sonuç alamazsanız, mi flash ile rom atınız.Arkadaşlar merhaba, telefonum kasıyor özellikle instagram da. Bazen saçma sapan şekilde kitliyor kendisini önceden bu kadar yavaş değildi şimdi telefon baya yavaşladı neden böyle oldu sizce? Güncellemeleri hep yaptım
Birde gizli dosyalar desenini unutmuşum ne yapsam bulamadım, telefon sıfırlamadan çözmenin yolu var mı?
Teşekkürler şimdiden
Tamamdır deneyeceğim teşekkür ederimyedekleri aldıktan sonra fabrika ayarlarına dönmeyi deneyin.ondan da sonuç alamazsanız, mi flash ile rom atınız.
Hocam niye oyle dediniz acaba ?İlk çıktığı zaman çok iyi telefondu 5 ay sonra sapıtıyor satın kurtulun
Hocam 2020 yılbaşında aldım hala sorunsuzca kullanıyorum. Cihazdan cihaza değişebilir elektronik alet sonuçta.İlk çıktığı zaman çok iyi telefondu 5 ay sonra sapıtıyor satın kurtulun
EEA mı Global mi sizinki?Güncelleme geldiGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi