- Adım
- Alper
- Cihazım
- Redmi note 7
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 4
Redmi Note 7 android 10 alıcak mı alacaksa tahminen hangi tarihlerde alır bilen varsa cevaplarsa sevinirim
Hocam beta rom yayınlandı yakındırRedmi Note 7 android 10 alıcak mı alacaksa tahminen hangi tarihlerde alır bilen varsa cevaplarsa sevinirim
Arkadaşlar Merhaba,
Ağustos ayında aldığım RN7 telefonun ekranında ölü piksel var. Beyaz arkaplanda iken belli oluyor. Sanki delik var gibi duruyor. Parlaklığı artırınca iyice belli oluyor. 1-2 ay önce farkettim.
Evafone sitesinden "İletişim" kısmından 2 kere mesaj attım ama dönüş olmadı. İlk başlarda sorun olmuyordu ama artık gözüme batmaya başladı. Her beyaz arkaplanda gözüme orası geliyor. Açıkçası telefondan da soğudum. Garantiye göndersem işlem yaparlar mı. Var mıdır başına benzer olay gelen. Şimdiden teşekkürler.
Değişim olur kardeşim götür yaptır. Garantin var belgen varArkadaşlar Merhaba,
Ağustos ayında aldığım RN7 telefonun ekranında ölü piksel var. Beyaz arkaplanda iken belli oluyor. Sanki delik var gibi duruyor. Parlaklığı artırınca iyice belli oluyor. 1-2 ay önce farkettim.
Evafone sitesinden "İletişim" kısmından 2 kere mesaj attım ama dönüş olmadı. İlk başlarda sorun olmuyordu ama artık gözüme batmaya başladı. Her beyaz arkaplanda gözüme orası geliyor. Açıkçası telefondan da soğudum. Garantiye göndersem işlem yaparlar mı. Var mıdır başına benzer olay gelen. Şimdiden teşekkürler.
Belirli bir sayıya kadar ölü piksel değişim sebebi değil diye biliyorum yani 1 tane piksel için cihazı değiştirmezler. Ama 4-5 piksel yanyana gelip de büyük duruyorsa garanti kapsamına girmesi gerekir. Can sıkan bir durum bu evet, ama piksel ufak ise zamanla o yokmuş gibi alışır gözünüz. Telefonun performansından memnunsanız bu kadar takmayın bence.
Değişim olur kardeşim götür yaptır. Garantin var belgen var.
MI CC 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi