Sohbet Redmi note 7 kullanıcı yorumları

badSkull

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım
Poco x6 Pro
Meslek
Teknoloji
Konular
12
Merhaba Arkadaşlar,
Ben daha ürünü almadım ama çok araştırıyorum. Boşunada para vermek istemiyorum. Genel Anlamda herkezin yorumlarını okudum olumsuz pek bir yorum ile karşılaşmadım. Şuanda Samsung Note 4 kullanıyorum. Artık miladını doldurmasından dolayı da Note 7'ye geçmeyi planlıyorum. Genel olarak olumsuz bir durumu var mı bilgi verebilir misiniz?

braymm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi4
Konular
15
Merhaba Arkadaşlar,
Ben daha ürünü almadım ama çok araştırıyorum. Boşunada para vermek istemiyorum. Genel Anlamda herkezin yorumlarını okudum olumsuz pek bir yorum ile karşılaşmadım. Şuanda Samsung Note 4 kullanıyorum. Artık miladını doldurmasından dolayı da Note 7'ye geçmeyi planlıyorum. Genel olarak olumsuz bir durumu var mı bilgi verebilir misiniz?
Genel olarak bildirim sorunu var whatsapp, facebook, instagram mesajları gelmiyor bazen geliyor kafasına göre. Çözümü 15 gün bekleyip BL kilidi açarak EU roma geçmek bunu bilerek alın. Onun dışında piyasada ki en FP telefon.

Rikendly

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sunay
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
3
Bildirimler üst tepside gözüktükten sonra kayboluyor yerine saat geliyor. Aşağıya çekip bakmam gerekiyor. Bunun bir çözümü var mı acaba?
İcon üzerinde bildirim sayısı vs gözüküyor sadece üst tepside gözükmüyor biraz ona takıldım.

may

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samsung
Cihazım
Galaxy
Konular
18
Bildirimler üst tepside gözüktükten sonra kayboluyor yerine saat geliyor. Aşağıya çekip bakmam gerekiyor. Bunun bir çözümü var mı acaba?
İcon üzerinde bildirim sayısı vs gözüküyor sadece üst tepside gözükmüyor biraz ona takıldım.
Bu programi kurun

ahmet_tgc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AHMET
Cihazım
Poco f2 pro
Konular
2
Redmi Note 7 ile beraber Hızlı şarj cihazı (QC 3.0 yada QC 4.0 destekli) alıp kullanan varmı?
Şarj hızında belirgin bariz bir fark varmı?
ben q3 destekli power bank kullaniyorum, dakika olarak olcmedim ama gozle gorulur fark var

badSkull

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım
Poco x6 Pro
Meslek
Teknoloji
Konular
12
Genel olarak bildirim sorunu var whatsapp, facebook, instagram mesajları gelmiyor bazen geliyor kafasına göre. Çözümü 15 gün bekleyip BL kilidi açarak EU roma geçmek bunu bilerek alın. Onun dışında piyasada ki en FP telefon.
Bu arada aldım telefonu arkadaşım. Az önce bir güncelleme geldi telefona o sorunu çözmüşler sanırım bakalım daha whatsapptan yazan kimse olmadı test edemedim :)

ahmet_tgc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AHMET
Cihazım
Poco f2 pro
Konular
2
Acaba telefon QC 4.0 destekli ise illaki şarj adaptörü de 4.0 destekli mi olması gerekiyor.
Öyle bir durum olabilir mi?
Yani 2.0 yada 3.0 olunca yapmıyor. Olabilirmi?
q4 olunca tum.alt versiyon quickleri otomatik destekler. ben q2 ile de sarj ettim q3 ile de. hepsini destekliyor. yukarida dedigim gibi saat tutmadim ama kendi sarj cihazina gore belirgin sekilde daha hizli dolduruyor

Son düzenleme:

emreli01

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
EMRE SARI
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
19
Bu arada aldım telefonu arkadaşım. Az önce bir güncelleme geldi telefona o sorunu çözmüşler sanırım bakalım daha whatsapptan yazan kimse olmadı test edemedim :)
güncelleme nedir ekran görüntüsü atarmsnz

Recai74

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Recai
Cihazım
Lg g3
Konular
34
Ben al kilidini açtım 360 saat verdi 15 gün yapıyor glb 10 gün içinde tekrar baktım 1 saat dedi bir daha denedim hemen açıldı ısrar etmek gerekiyor glb sadece twrp yukleyemedim komut ekranında hata veriyor

Üst Alt