Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yok kardeşim çift kamera filigranı olarak geçmiyor bizim telde sadece cihaz etiketi yazıyor Ön kamera açık iken ayarlara girince cihaz etiketi kısmı çıkıyor ama aç kapa yapınca birşey değişmiyor
dostum benim note 7 de de bildirim sorunu var. mobilde sıkıntı yok ama evde wifi ye bağlıyken ekranı açıp whatsaba girmeden whatsap mesajları gelmiyor. çoğu ayarları değiştirerek denedim düzelmedi. sorununda bi değişiklik var mı ?
Neden Volte otomatik aktif olmuyor Redmi Note 7 de illa kod girmek gerekiyor yani Resmi olarak Xiaomi Türkiye ye de geldi anlamış değilim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mesela kodu girip ayarlar kısmında Volte seçeneği geldiğinde ben Türk Telekom hattı kullanıyorum birşey dikkatimi çekti Redmi Note 7 de Volte açık olduğunda tamam arama yapıldığında hızlı bağlantı kuruluyor ve ses daha kaliteli geliyor fakat akabinde şöyle bir sorun oluşuyor SMS atarken daha geç gidiyor ve benim hayatım Türk Telekom olduğu için 9333 aramiyor ama SMS olayında mesela 2 3 saniyede iletildi raporu alırken Volte açık iken 10 15 saniyeyi buluyor volteyi kapattığım an geri düzeliyor