Sohbet Redmi note 7 kullanıcı yorumları

NUCAR44

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NUMAN UÇAR
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Hemşir(e)
Konular
18
Bölgeyi Hindistan Hong Kong yapanlara geliyor doğru ama Türkiye'de yok daha beklicez mecbur napalim istediğim yüz tanıma ve pil iyileşme si
10.3.5.0 versiyonda yüz tanıma var. (Bölge Türkiye iken) indirip kurunuz lütfen. :)

herkül67

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi max2
Konular
1
Evet yükledim yeni güncellemeyi 4.5 g yazmaya başlamış, kamera normal modda iken 48 MP alınabiliyor artık pro moda gitmeye gerek yok,yüz tanıma gelmiş bakıyoruz inceliyoruz daha neler var

c311at

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
nimet
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
2
Selamun aleyküm öncelikle.Dün redmi not7 global versiyonunu aldım.Uzun süre pro telefonlar kullandığım için alışmaya çalışıyorum:))Öncelikle ilk sorumla başlayayım.Telefonu bölge olarak hong kong yaptım yüz tanıma için.Bölgeyi hong kong yapınca güncellemeler geldi.Bunlar pil optimizasyonu,Kamera,ekran ayarlarını içeriyordu.Şimdi bu güncellemeleri yüklersem herhangi bir sıkıntı çekermiyim.Bölge farklı olduğu için telefonda şebeke sorunu,kapanma veya bozulma olasılığı nedir? Cevaplar için şimdiden teşekkürler...

Ufak bir not:Telefonu alalı 2 gün oldu sosyal medyaları kullandığım halde pil daha %40.Ciddi bir şok yaşıyorum:))

erkanshi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
erkan
Cihazım
redmi7
Konular
8
Son düzenleme:

Blacklist64

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkut
Cihazım
Redmi note 7
Meslek
Akademisyen
Konular
2
Selamun aleyküm öncelikle.Dün redmi not7 global versiyonunu aldım.Uzun süre pro telefonlar kullandığım için alışmaya çalışıyorum:))Öncelikle ilk sorumla başlayayım.Telefonu bölge olarak hong kong yaptım yüz tanıma için.Bölgeyi hong kong yapınca güncellemeler geldi.Bunlar pil optimizasyonu,Kamera,ekran ayarlarını içeriyordu.Şimdi bu güncellemeleri yüklersem herhangi bir sıkıntı çekermiyim.Bölge farklı olduğu için telefonda şebeke sorunu,kapanma veya bozulma olasılığı nedir? Cevaplar için şimdiden teşekkürler...

Ufak bir not:Telefonu alalı 2 gün oldu sosyal medyaları kullandığım halde pil daha %40.Ciddi bir şok yaşıyorum:))
güncellemeyi yapabilirisiniz hiç bir sıkıntı olmaz bölgeyi de türkiye yapabilirsiniz çünkü yüz tanıma bölge Türkiye ye de geldi

c311at

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
nimet
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
2
Arkadaşlar Ayarlar - Kilit ekranı & parola - gelişmiş ayarlar bu ayarları yaptığım halde kilit ekranına bildirimler düşmüyor başka bir ayarmı var acaba?Birde sosyal medyadaki videoları çok kötü gösteriyor.Bendeki şürüm 10.2.7.0 güncellemeleri denetledim ama herhangi bir güncelleme yok şimdilik...

OnurG

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
33
Arkadaşlar Ayarlar - Kilit ekranı & parola - gelişmiş ayarlar bu ayarları yaptığım halde kilit ekranına bildirimler düşmüyor başka bir ayarmı var acaba?Birde sosyal medyadaki videoları çok kötü gösteriyor.Bendeki şürüm 10.2.7.0 güncellemeleri denetledim ama herhangi bir güncelleme yok şimdilik...
PfgEU sürümündeyseniz 2.7.0 en son güncelleme bu. Bende aynı surumdeyim ve gelir bizlere de. Cihazi nereden satın aldınız?

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

c311at

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
nimet
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
2
PfgEU sürümündeyseniz 2.7.0 en son güncelleme bu. Bende aynı surumdeyim ve gelir bizlere de. Cihazi nereden satın aldınız?

Cihazı Miu van bayisinden aldım global versiyon.

NUCAR44

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NUMAN UÇAR
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Hemşir(e)
Konular
18
recovery kurulum direk idir yüklemi oluyor?
"Recovery" için olan sürümü indirin. Telefonunuzda "telefon hakkında/sistem güncelleme" kısmına girip sağ üstteki 3 nokta ya tıklayıp "güncelleme paketini seçin" i tıklayın. Oradan İndirdiğiniz dosyayı gösterip kurun. Yalnız sürümünüz PFGMIXM olmalı.

OnurG

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
33
Cihazı Miu van bayisinden aldım global versiyon.
Su kismi atarmisiniz ekran görüntüsü hocam
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Üst Alt