Rom Redmi Note 7 HalogenOS Rom Pie (9.0)(Unofficial) 24/10/2019

ugurumm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Uğur
Cihazım
redmi note 6pro
Konular
0
Ben sizin dostunuz değilim, ayrıca da üslubunuza daha çok dikkat etmenizi tavsiye ediyorum

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
iyi bir hukukçuyum sınırlarımı iyi bilirim siz ayırt etmekte zorlanabilirsinz ama antik yunandan bu yana hukuk eleştiriyi ve hakareti ayrıt edebiliyor rabbim size de bu yeterliliği versin inşallah ama sizin lütfedip paylaşıyoruz ya isimli eserinizdeki yoğun ego belki mani oluyordur bunları anlamaya ayrıca bir avukat arkadaşınıza sorabilirsiniz ikinci defadır uslubuna dikkat et diye uyarıda bulunuyorsun hukukta bunun adi tahriktir karakteristik eksiklerini beni tahrik ederek almayı umduğun tepkiyle tamamlamayı düşünme bence benim zekam ve bilgi birikimim seni savunmasız kılar senin bu duruma düşmende beni üzer nihayetinde bende sadist bir sosyopat değilim bir kalp taşıyorum kal sağlıcakla

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Ünlü psikolog Peter Lauster der ki...
" Kendini başkalarından üstün görmen önemli değil, sen dünküne göre kendinden üstün müsün önemli olan bu..."
Galiba insanoğlunun en büyük problemi bu durumu algılamakta güçlük çekmesi.
Ne diyelim? Allah akl-i izan nasip etsin...

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ugurumm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Uğur
Cihazım
redmi note 6pro
Konular
0
Ünlü psikolog Peter Lauster der ki...
" Kendini başkalarından üstün görmen önemli değil, sen dünküne göre kendinden üstün müsün önemli olan bu..."
Galiba insanoğlunun en büyük problemi bu durumu algılamakta güçlük çekmesi.
Ne diyelim? Allah akl-i izan nasip etsin...

beni şu an ne kadar yücelttin anlatamam
an itibariyle
2 adet dünyayı yaptıkları kopyala yapıştırla daha güzel bir yer yaptığını zanneden forum sakini
1 adet psikoloğa karşı

TEKİMMMMMM8=)8=)

sana sizin yaptığınız şeyin cevabını fuzuli versin

karıncayı bile incitmem deme
"BİLE"den incinir karınca;
söz söyleyebilmek irfan ister
anlamak içinde insan

hani siz lütfedip paylaşıyormuşsunuz ya fuzuli lütfunuza 700 yıl önce cevap vermiş
bence fazla zorlama başgan sabaha kadar ince mizahıma malzeme olursun bence

tadında bırakalım
ben aptal siz akıllı olun konuyu kapatalım
bunu diyen de bir aptal olsun ironiden anlarsın umarım

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
ugurumm ...
Size çok yakışacağını düşündüğüm Mevlana Celaleddin-i Rumi' nin bir sözünü atfetmek isterim....
" Suskunluğum asaletimdendir. Vardır elbet her lafa bir cevabım. Lakin önce bir lafa bakarım laf mı diye sonra o lafı söyleyene bakarım , adam mı diye..."
Benim asıl üzüntüm insanlara sataşarak kendine prim yapmayı marifet zanneden kendini bilmez birinin, yüz binin üzerinde üyesi olan bir forumun saygıdeğer yöneticilerine kopyala yapıştırcı yaftası takması, kendisini ikaz etmeleri karşısında da insanları birbirine düşürücü tehlikeli insan olarak etiketlemesine tepki verilmemesi... Hala bu güzide forumda kalarak zehirli ifrazatınızı akıtabilmeniz, haklı olabileceğiniz endişesiyle beni daha çok rahatsız ediyor.
Sizin gibilerin kalibresi ne cohci52 gibi nezih bir insanın iyiniyetli çabalarına vakıf olabilir, ne Skorpi gibi ( değil forum ahalisi, android dünyasında dahi belli bir tanınırlığı olan) bir üstadın saygınlığına gölge düşürebilir ne de ömrünün yarısını sizin gibileri eğitip terbiye etmek uğruna harcamış Koçara gibi bir eğitimcinin vasfına yetişebilir.
Yani gözümdeki değeriniz Yunus Emre ' nin özlü sözünden farksızdır.
" Bak ibret al yere düşen yaprağa... O da eskiden yukarıdan bakardı toprağa..."
Allah selamet versin diyeceğim ama biliyorum ki boşa zaman kaybı olur.

Son düzenleme:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
iyi bir hukukçuyum sınırlarımı iyi bilirim siz ayırt etmekte zorlanabilirsinz ama antik yunandan bu yana hukuk eleştiriyi ve hakareti ayrıt edebiliyor rabbim size de bu yeterliliği versin inşallah ama sizin lütfedip paylaşıyoruz ya isimli eserinizdeki yoğun ego belki mani oluyordur bunları anlamaya ayrıca bir avukat arkadaşınıza sorabilirsiniz ikinci defadır uslubuna dikkat et diye uyarıda bulunuyorsun hukukta bunun adi tahriktir karakteristik eksiklerini beni tahrik ederek almayı umduğun tepkiyle tamamlamayı düşünme bence benim zekam ve bilgi birikimim seni savunmasız kılar senin bu duruma düşmende beni üzer nihayetinde bende sadist bir sosyopat değilim bir kalp taşıyorum kal sağlıcakla

Hocam siz çok yanlış gelmişsiniz. Hemen sağ üstte oturumu kapat bölümünü kullanıp, acilen teknolojiyi bırakmalısınız.

Gönüllülük kelimesi size ne anlatiyor? İyi bir hukukcu gözüyle anlatirmisiniz? Bu kişiler size hizmet etmek zorunda mıdır? Siz geliniz, Türkiye'nin sıradan bir insanı olarak foruma üye olunuz, sıradan evinizden sıradan cihanızla sıradan kabul ettiğim iyi bir hukukçuyum sözlerinizle ortamda dolaşıp sağa sola yaşını ve değerini bilmediğiniz kişilere saldırıp, naralar atabileceğinizi mi sandınız? Hop hocam, siz çok yanlış gelmişsiniz. En başta dediğim gibi acilen sağ üst köşeden oturumu kapat seçeneğini denemelisiniz.

İyi hukukçulara hukuk forumlarında ihtiyaç vardır belki. Oraları deneyin, oralara saldırın.. Buradaki değerli insanlarımıza asilsizca saldırmayı asla meşrulaştıramazsınız. Buda benden dipnot.

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Cihazınızın Bootloader Kilidi açık, TWRP Recovery yüklü ve USB Hata ayıklama açık olmalı...
Kurulum öncesi mutlaka Full Nandroid Backup alın...

Değişiklikler
İlk Yapı

Kurulum
1 : Orange Fox Twrp kurun.
2 : Twrp wipe den data, system, cache, dalvik yapın.
3 : HalogenOS romu kurun.
4 : Gapps kurun.
5 : Magisk 19.3 ü flashlayın.

Bilgilendirme
Rom'u beğenmeyenler, almış oldukları TWRP Nandroid Backup ile tekrar yüklemeden önceki ROM'larına dönebilirler.

**Konuda yer alan tüm anlatımları doğru ve eksiksiz uygulamak Sizin sorumluluğunuzdadır, yukarıda açıkca belirtilen Özelliklerin Sizdeki eksikliğinden dolayı herhangi bir Sorun yaşamanız durumunda bundan kendiniz sorumlu olursunuz.

İndirme Linkleri

İyi günlerde kullanmanız dileğiyle,iyi forumlar..
Elinize emeğinize sağlık..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konuyu baştan itibaren okudum.Paylasimda hiç bir ard düşünce taşımayan arkadaşlarımıza bu denli.ahkam kesmek.Cok.sevdiğimve hemen.hemen.her zaman kullandığım.bir cümlede buna uygun olacak"Ateş edip,nişan alma" evet bu konu sonuna bu cümle noktayı koyar..Rom Prensi cohci52 hocam ,,"Yola Devam.."

Son düzenleme:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
ugurumm hukukçu iseniz hukuk forumlarına, psikolog iseniz psikoloji forumlarına gidiniz. Burası sizin yeriniz değil. Burası seviyeli bir platform, sizin bu seviyeyi bozmanıza göz yumamam. Kopamıyorsunuz sanırım, bu nedenle ben sizi forumdan süresiz ayırıyorum, artık gitmekte özgürsünüz.

Erdinçer

Xiaomi Mi Max 2™
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferdi
Cihazım
Mi Max 2
Konular
90
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Cihazınızın Bootloader Kilidi açık, TWRP Recovery yüklü ve USB Hata ayıklama açık olmalı...
Kurulum öncesi mutlaka Full Nandroid Backup alın...

Değişiklikler
İlk Yapı

Kurulum
1 : Orange Fox Twrp kurun.
2 : Twrp wipe den data, system, cache, dalvik yapın.
3 : HalogenOS romu kurun.
4 : Gapps kurun.
5 : Magisk 19.3 ü flashlayın.

Bilgilendirme
Rom'u beğenmeyenler, almış oldukları TWRP Nandroid Backup ile tekrar yüklemeden önceki ROM'larına dönebilirler.

**Konuda yer alan tüm anlatımları doğru ve eksiksiz uygulamak Sizin sorumluluğunuzdadır, yukarıda açıkca belirtilen Özelliklerin Sizdeki eksikliğinden dolayı herhangi bir Sorun yaşamanız durumunda bundan kendiniz sorumlu olursunuz.

İndirme Linkleri

İyi günlerde kullanmanız dileğiyle,iyi forumlar..

Ellerinize sağlık hocam....

cohci52

Destek Ekibi
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Güvenlik
Konular
209
Elinize emeğinize sağlık..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konuyu baştan itibaren okudum.Paylasimda hiç bir ard düşünce taşımayan arkadaşlarımıza bu denli.ahkam kesmek.Cok.sevdiğimve hemen.hemen.her zaman kullandığım.bir cümlede buna uygun olacak"Ateş edip,nişan alma" evet bu konu sonuna bu cümle noktayı koyar..Rom Prensi cohci52 hocam ,,"Yola Devam.."
Teşekkür ederim hocam,sağolun.

Üst Alt