- Adım
- Metin
- Cihazım
- Redmi Note 7
- Konular
- 51
teşekkürler hocam cevap için
teşekkürler hocam cevap için
Merhabalar 2 sey sorcaktim bu rom orjinal rom degilmi?Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Redmi Note 7 MIUI 11 Global Kararlı V11.0.4.0 PFGMIXM
Sistem
- Optimizasyon: Android Güvenlik Yaması, Kasım 2019
sürümüne güncellendi ve sistem güvenliği artırıldı.
Güncelleme yöntemleri:
1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz ve ya ota dosyasını güncelleyici menüsünden göstererek yükleyebilirsiniz
2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip cihaz güncelleyici menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz.
3) Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip MI Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.
MiFlash 2016.04.01.0 64Bit
Mi Flash Tool – Xiaomi Tools
xiaomitools.com
OTA indirme bağlantısı
10.3.10.0 -> 11.0.4.0;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Recovery indirme bağlantısı ;
Fastboot indirme bağlantısı;
NOT: Şahsım ve miuiturkiye.net yöneticileri sorumluluk asla kabul etmemektedir ! Cihazınızın başına gelebilecek hasardan asla sorumluluk kabul edilmemektedir.
1. Resmi Global rom.Merhabalar 2 sey sorcaktim bu rom orjinal rom degilmi?
2. İse recovery yapmak sikintili olurmu recovery yapsam otadan ne farkli olurki?
Recovery dosyasını indirdim sistem güncelleme kısmından paket seçerek o dosyayı seçtim bu hatayı aldım
Kusura bakmayın yeniyim bunun ne işe yaradığını ne olduğunu bilmiyorum açıklarsanız bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler. Bende indirdim ama ne olduğunu bilmiyorum, ne yapmalıyım.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Redmi Note 7 MIUI 11 Global Kararlı V11.0.4.0 PFGMIXM
Sistem
- Optimizasyon: Android Güvenlik Yaması, Kasım 2019
sürümüne güncellendi ve sistem güvenliği artırıldı.
Güncelleme yöntemleri:
1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz ve ya ota dosyasını güncelleyici menüsünden göstererek yükleyebilirsiniz
2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip cihaz güncelleyici menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz.
3) Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip MI Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.
MiFlash 2016.04.01.0 64Bit
Mi Flash Tool – Xiaomi Tools
xiaomitools.com
OTA indirme bağlantısı
10.3.10.0 -> 11.0.4.0;
Recovery indirme bağlantısı ;
Fastboot indirme bağlantısı;
NOT: Şahsım ve miuiturkiye.net yöneticileri sorumluluk asla kabul etmemektedir ! Cihazınızın başına gelebilecek hasardan asla sorumluluk kabul edilmemektedir.
Arkadaşlar sürümü mi flash ile yüklemeye çalıştığımda uygulamada işlenmemiş özel durum oluştu diye hata veriyor. Bilgisayarı bile formatladım ama hâlâ aynı bu durumu yaşayan ya da çözümünü bilen var mıdır
Redmi Note 7' e ait 11.0.4.0 sürümünün yazılım güncelleme dosyaları siz hangisini indirdiniz?Kusura bakmayın yeniyim bunun ne işe yaradığını ne olduğunu bilmiyorum açıklarsanız bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler. Bende indirdim ama ne olduğunu bilmiyorum, ne yapmalıyım.