- Adım
- Swat
- Cihazım
- Redmi Note 7
- Meslek
- EGM
- Konular
- 21
Bayağıdır güncelleme gelmiyor hayırdır acaba
Redmi note 7 cihazımda dediğiniz yöntemleri izleyerek MiFlash ile Clean all and lock olarak yaptım. Telefon sorunsuz bl kilidi kapalı bir şekilde ilk günkü gibi kurulumu sağlandı. Size ne kadar teşekkür etsem az çok ama çok sağolun.Buradaki bağlantıdan fastboot romu indir. 3Gb boyutunda:
MIUI 11 - Redmi Note 7 Global Kararlı MIUI 11 V11.0.4.0 PFGMIXM İndirme Bağlantıları
Redmi Note 7 MIUI 11 Global Kararlı V11.0.4.0 PFGMIXM Güncelleme yöntemleri 1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz ve ya ota dosyasını güncelleyici menüsünden göstererek yükleyebilirsiniz 2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı...forum.miuiturkiye.net
Buradan da miflash aracını indir: Mi Flash Tool – Xiaomi Tools
(Miflash rar dan çıkarınca klasörün içine "log" adında boş bir klasör ekle yoksa hata veriyor.
Miflash kullanımını burdan incele:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Dikkat etmen gereken yer alttaki seçenekler. Bootloader kapanınca brick olma ihtimali yazıyor. Ayrıca cihaz TWRP siz rootsuz hale döner.
Ben clean all seçeneği ile yükledim. imei uçma yada brick olmadı. (imei malum yollarla kayıtlı olmasına rağmen)
Şimdi bunu yükleyince ne oluyor hocam ?Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Redmi Note 7 MIUI 11 Global Kararlı V11.0.4.0 PFGMIXM
Sistem
- Optimizasyon: Android Güvenlik Yaması, Kasım 2019
sürümüne güncellendi ve sistem güvenliği artırıldı.
Güncelleme yöntemleri:
1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz ve ya ota dosyasını güncelleyici menüsünden göstererek yükleyebilirsiniz
2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip cihaz güncelleyici menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz.
3) Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip MI Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.
MiFlash 2016.04.01.0 64Bit
Mi Flash Tool – Xiaomi Tools
xiaomitools.com
OTA indirme bağlantısı
10.3.10.0 -> 11.0.4.0;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Recovery indirme bağlantısı ;
Fastboot indirme bağlantısı;
NOT: Şahsım ve miuiturkiye.net yöneticileri sorumluluk asla kabul etmemektedir ! Cihazınızın başına gelebilecek hasardan asla sorumluluk kabul edilmemektedir.
Demek istediğim bu cihazıma bi yararmi sağlıyorTam olarak anlamadım hocam.?
Hocam merhaba cihazimda root var guncelleme yaptim hatalar oluştu twrp ile tekrar rom atmak istiyorum twrpden flash yapmam icin hangi dosyayi indirmem gerekiyor.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Redmi Note 7 MIUI 11 Global Kararlı V11.0.4.0 PFGMIXM
Sistem
- Optimizasyon: Android Güvenlik Yaması, Kasım 2019
sürümüne güncellendi ve sistem güvenliği artırıldı.
Güncelleme yöntemleri:
1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz ve ya ota dosyasını güncelleyici menüsünden göstererek yükleyebilirsiniz
2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip cihaz güncelleyici menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz.
3) Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip MI Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.
MiFlash 2016.04.01.0 64Bit
Mi Flash Tool – Xiaomi Tools
xiaomitools.com
OTA indirme bağlantısı
10.3.10.0 -> 11.0.4.0;
Recovery indirme bağlantısı ;
Fastboot indirme bağlantısı;
NOT: Şahsım ve miuiturkiye.net yöneticileri sorumluluk asla kabul etmemektedir ! Cihazınızın başına gelebilecek hasardan asla sorumluluk kabul edilmemektedir.
Recovery dosyasını hocam, twrp nin gitmemesi için hemen ardından magisk flashlamanız gerekir.Hocam merhaba cihazimda root var guncelleme yaptim hatalar oluştu twrp ile tekrar rom atmak istiyorum twrpden flash yapmam icin hangi dosyayi indirmem gerekiyor.