Benim merak ettiğim nokta, arka cepte taşınmadığı halde mi bükülüyor?
arka cepte hiç taşımadım ama okulda kullanırken dar cep var biraz zor sığıyor ondan olabilir
[automerge]1560700616[/automerge]
Daha geçen gün arkadaşın biri konu açmıştı mi8 lite mı note 7 mi alayım diye . Note 7 kağıt gibi bükülüyor mi8lite alın dediğim de bı kişi hemen muhalefet olmuştu şimdi bunu da görünce hak verir bana da kulağına küpe olur . Biz burda kimseye tecrübe etmediğimiz bilgi vermiyoruz.
Kardeşim geçmiş olsun tersi yönünde çok aşırı olmadan üzerine kitap vs koyup belki düzeltebilirsin bunun kesin çözümü yok cihaz çok dayanıksız plastik kasadan ibaret . Cepte taşımada dahi büyülüyor . Tavsiyem armor kılıflar dan al bir nebze de olsa cihazı sabit sert kavrar hem kendi eğilmez hem cihazı eğmez.
bükülme çok hafif sadece düz zemine ekran kısmından koyunca alttan boşluk çok az belli oluyor birde kitap koyarken kamera kısmını nasıl yapabilirim çıkıntılı olduğu için
[automerge]1560700911[/automerge]
Daha geçen gün arkadaşın biri konu açmıştı mi8 lite mı note 7 mi alayım diye . Note 7 kağıt gibi bükülüyor mi8lite alın dediğim de bı kişi hemen muhalefet olmuştu şimdi bunu da görünce hak verir bana da kulağına küpe olur . Biz burda kimseye tecrübe etmediğimiz bilgi vermiyoruz.
Kardeşim geçmiş olsun tersi yönünde çok aşırı olmadan üzerine kitap vs koyup belki düzeltebilirsin bunun kesin çözümü yok cihaz çok dayanıksız plastik kasadan ibaret . Cepte taşımada dahi büyülüyor . Tavsiyem armor kılıflar dan al bir nebze de olsa cihazı sabit sert kavrar hem kendi eğilmez hem cihazı eğmez.
birde hocam garanti ileride sıkıntı olursa ilgilenir mi sizce yada mesela belli bir ücret karşılığında değişim onarım gibi bi seçenek verirler mi 1 yıl kaskolu aldım işe yarar mı redmi 5 plusta çok işime yaramıştı kasko ama bu konuyu bilmiyorum şimdiden teşekkürler