- Adım
- Mustafa oğuz
- Cihazım
- Note 6 pro 4 64
- Meslek
- Satış danışmanı
- Konular
- 68
Ayarlar ekran çentik durumuBu çentik olayı ayarlardan nasıl yapılır bir bilen varmı
Ayarlar ekran çentik durumuBu çentik olayı ayarlardan nasıl yapılır bir bilen varmı
Ayarları ve uygulamaları yedekleyebilirsiniz. Telefonun ayarlar uygulamasına girin, Ek ayarlara girin, Yedekle ve sıfırla bölümüne girin orada yerel yedekler diye bir şey var tıklayın ve yedekleye dokunun uygulamalarınızı ve ayarlarınızı böyle yedeklemiş olursunuz. Yedekledikten sonra telefon hafızasından MIUI adlı klasörü herhangi bir depolama birimine yada bilgisayarınıza kopyalayın. Yüklendikten sonra o klasörü telefonun ana dizinine kopyalayın, yerel yedekler bölümüne girince göreceksiniz yedeginizi, tıklayıp yüklersiniz. IMEI hakkında bilgim yok. Bence beklemenizde yarar var ben 10.3.6.0 surumundeyim telefon yağ gibi. Oturmuş sürüm gelene kadar beklemeniz tavsiyem.İyi akşamlar.
Bende yurtdışı imei numarası değiştirilmiş note 6 pro (M1806E7TG) var. Bootloader kilidi açık, MIUI sürümü 10.2.1.0
Güncellemeler hep sıkıntılı olduğu için hiç güncelleme yapmadım. Sadece bootloader kilidini açtım. Yorumlardan bu versiyonun iyi olduğunu anlıyorum. Şimdi bu versiyona güncelleme yapmak istiyorum.
Yanlış anlamadıysam fastboot versiyonu indirip mi flash tool ile yükleme en doğrusu olacak değil mi? Programların silineceğini biliyorum ama ayarlarımı (wireless şifreleri filan) yedekleyebilir miyim ve bu işlem sonrasında imei ler silinir mi?
Ayarlar >telefon hakkında > tüm özelikler> MIUI sürümü > 6 kez tıkla sana uyarı verecek geliştiricisiniz diye. Sonra ayarlar > ek ayarlar > geliştirici secenekler > en küçük genişlik > 370 DP yap hocamBu çentik olayı ayarlardan nasıl yapılır bir bilen varmı
Teşekkür ediyorumOta bağlantısını indiriniz.
Sistem güncelleme - Ek özellikler - Güncelleme paketini seç yapınız.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam benim bildiğim sadece asop romlarda var bu çizgiTeşekkür ediyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşlar bir sorum olacak... Ben güncelleme yaptım sorun yok ama benim telefonda fotolarda görüldüğü üzere (ilk foto benim telefon diğerleri you tube da olan incelemelerdeki fotolar) alt taraftaki "Tam ekran göstergesi" yani full screen indicator denen menü tam ekran ayarkar kısmında yok ve o çizgi şekli de yok... Yardımcı olursanız sevinirim...
Geri bildirim gönder
Geçmiş
Kaydedilenler
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam asop rom nedir? Orjinal stabil rom değil mi videolarda gözüken miui 11 olarak görebildim sadece o çizgiyiHocam benim bildiğim sadece asop romlarda var bu çizgi
Bu görüntüler bana gerçek gelmedi veya tema kullanmış olabilir orjinal romlarda ve MIUI tabanlı tüm costum romları denedim hiç birinde yok bu çizgiHocam asop rom nedir? Orjinal stabil rom değil mi videolarda gözüken miui 11 olarak görebildim sadece o çizgiyi
Video romunu ekledim aşağıda denedim ben de olmadıBu görüntüler bana gerçek gelmedi veya tema kullanmış olabilir orjinal romlarda ve MIUI tabanlı tüm costum romları denedim hiç birinde yok bu çizgi
Fastboot ile yükleme yaparsam sonradan yazılan imeiler gider mi?
Bu görüntüler bana gerçek gelmedi veya tema kullanmış olabilir orjinal romlarda ve MIUI tabanlı tüm costum romları denedim hiç birinde yok bu çizgi