- Adım
- Özkan
- Cihazım
- Redmi note 5
- Konular
- 17
Hocam yüklemeden önce MIUI sürümünüz V11.0.3.0 müydü yoksa Kasım ayında gelen V11.0.5.0 mı? Ben bi kaç defa indirdim kurulum yaparken error veriyor. İndirme bağlantısında V11.0.3.0 yazıyor o yüzden mi acaba? Çünkü bendeki sürüm dediğim gibi V11.0.5.0Ben yükledim. Lanet olası MIUI 11'den kurtulmak için beklemeye tahammülüm yoktu. Anti rollback denen şey olmasa taa 8.1 MIUI 10'a kadar düşürecektim. Koskoca 2020 boyunca ara güncelleme bekledim. Şarjın çabuk düşmesine çare olurmu, berbat olan kamera düzelir mi diye bekledim. Bu sebeple bir daha Redmi almamaya ve aldırmamaya karar verdim.
Geçiş yapalı henüz yarım saat oldu. Önemli birşey fark edersem beklemede duranlar için yazarım. İlk izlenimler şöyle;
Arayüzden pek değişim yok. Ayarlar menüsü telefon hakkında bölümüne manşet gibi birşey konulmuş. Telefonun tepkisi sanki daha hızlı, arayüz daha akıcı gibi duruyor. Kamera arayüzünde artık takılma yok. Android güvenlik yaması 5 Kasım 2020 sürümünde.
Bir daha bu cihaza güncelleme verilmeyeceği ortada. Sıkıntı yaşarsam artık istemeye istemeye custom ROM yükleme yoluna gideceğiz yapacak birşey yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bunu yazdıktan sonra güncelleme geldi bakalım nasıl.Hocam yüklemeden önce MIUI sürümünüz V11.0.3.0 müydü yoksa Kasım ayında gelen V11.0.5.0 mı? Ben bi kaç defa indirdim kurulum yaparken error veriyor. İndirme bağlantısında V11.0.3.0 yazıyor o yüzden mi acaba? Çünkü bendeki sürüm dediğim gibi V11.0.5.0
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.